توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: هدف کشور‌های حاضر در نشست گروه ۴ کمک به افغانستان برای عبور از چالش‌هاست جلوگیری از خروج غیرقانونی ۲۸ نفر از مرز هرات (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) ایران چهارمین محموله کمک‌های خود را برای زلزله زدگان افغانستان فرستاد
سرخط خبرها

گفت‌وگو با محمد مسیح حمیدی دانشجوی افغانستانی که نفر اول المپیاد ریاضی ایران شد

  • کد خبر: ۶۹۲۰۷
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۳
  • ۴
گفت‌وگو با محمد مسیح حمیدی دانشجوی افغانستانی که نفر اول المپیاد ریاضی ایران شد
محمد مسیح حمیدی دانشجوی افغانستانی مقطع کارشناسی ارشد ریاضی محض شاخه نظریه اعداد در دانشگاه صنعتی شریف موفق شد در المپیاد ریاضی نفر اول شود. او در مشهد به دنیا آمده است و دوست دارد در ایران ادامه تحصیل دهد.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ شب گذشته خبری در رسانه‌ها منتشر شد که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت. محمد مسیح حمیدی دانشجوی افغانستانی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف در المپیاد ریاضی اول شد.

 

محمد مسیح حمیدی متولد دوم تیرماه ۱۳۷۷ در مشهد است، او تاکنون دوبار به افغانستان سفر کرده و برای چند روز آنجا بوده، در مشهد درس خوانده و توانسته با رتبه ۸۱۱ در کنکور سراسری به دانشگاه صنعتی شریف راه پیدا کند و در رشته ریاضی محض تحصیلات آکادمی خود را ادامه دهد.

 


بیشتر بخوانید: گفت‌وگو با دانشجوی افغانستانی که نفر پنجم المپیاد ریاضی شد


 

چون عملکرد علمی خوبی داشتم، دانشگاه از من شهریه نگرفت

محمد مسیح حمیدی درباره علاقه‌اش به ریاضی می‌گوید: از دوره دبیرستان وقتی با مسائل ریاضی مواجه می‌شدم از حل کردن آن‌ها لذت زیادی می‌بردم. همین شد که برای ادامه تحصیل در دانشگاه هم این رشته را انتخاب کردم. وقتی در کنکور رتبه ۸۱۱ رشته ریاضی را به دست آوردم، فرصت تحصیل در بهترین رشته‌های مهندسی را داشتم، اما بازهم ریاضی را انتخاب کردم.

 

حمیدی می‌گوید که بعد از المپیاد مطمئن بودم رتبه خوبی را کسب می‌کنم، اما احتمال نمی‌دادم اول شوم.

 

گفت‌وگو با محمد مسیح حمیدی نفر اول المپیاد ریاضی | دوست دارم در ایران ادامه تحصیل بدهم

 

او ادامه داد: به‌دلیل اینکه من عملکرد علمی خوبی در مقطع کارشناسی داشتم، دانشگاه از من شهریه نگرفت و موفق شدم با رتبه ۱۱ کارشناسی ارشد ریاضی در همان دانشگاه ادامه تحصیل بدهم. دو روز قبل یکی از هم‌کلاسی‌های ایرانی‌ام با من تماس گرفت و گفت در المپیاد ریاضی نفر اول شده‌ای.

 

او در پاسخ به اینکه وقتی دانشجویان ایرانی فهمیدند که شما افغانستانی هستید، چه واکنشی از خود نشان دادند، می‌گوید: به‌هرحال در طول این سال‌ها بسیاری از هم‌کلاسی‌هایم با افغانستانی‌ها ارتباط داشته‌اند، چه در مدرسه و چه در جامعه، حتی بعضی‌شان دوست افغانستانی هم داشتند. اتفاقا افغانستانی‌بودن من باعث شد که آن‌ها ارتباط بهتری با من برقرار کنند.

 

به مشکلات اجازه ندادم من را از رسیدن به هدفم باز دارد

وی ادامه داد: در دوره مدرسه به‌دلیل اینکه مهاجر افغانستانی بودیم، با مشکلاتی مواجه بودیم، مثل مشکل مالی و مشکل در ثبت‌نام با تأخیر در مدرسه، اما من هیچ‌وقت به این مشکلات اجازه ندادم که من را از رسیدن به اهدافم باز دارد. به جوانان، نوجوانان و بچه‌های مهاجر افغانستانی هم توصیه می‌کنم نه‌تنها به مشکلات اجازه ندهید که شما را از رسیدن به اهدافتان باز دارد که از آن‌ها به‌‎عنوان یک فرصت استفاده کنید.

 

این دانشجوی نخبه افغانستانی در ادامه با اشاره به هدف قرار گرفتن مدارس و دانشگاه‌ها در افغانستان گفت: هروقت مراکز آموزشی در افغانستان هدف حمله قرار می‌گیرد، من بسیار ناراحت می‌شوم و تحمل شنیدن اخبار این چنینی را ندارم. امیدوارم دانش‌آموزان و دانشجویان وطنم از ادامه این راه ناامید نشوند و با پشتکار بیشتری درس بخوانند. یکی از آرزو‌های من این است که صلح و امنیت به افغانستان بازگردد تا بتوانم به دانش آموزان و دانشجویان افغانستانی کمک کنم.

 

پرلمان گریگوری و مریم میرزاخانی

حمیدی می‌گوید: پرلمان گریگوری، ریاضی‌دان روس، دانشمند مورد علاقه من در این حوزه است و علاوه بر ویژگی‌های علمی، ساده‌زیستی او من را علاقه‌مند کرده است.

 

او در پاسخ به اینکه آرزوی تو در رشته ریاضی چیست، می‌گوید: خیلی دوست دارم شرایطی فراهم شود تا بتوانم روی مسائل و موضوعات ریاضی پژوهش کنم و در یکی از دانشگاه‌های معتبر دنیا در مقطع دکتری تحصیل کنم.

 

گفت‌وگو با محمد مسیح حمیدی نفر اول المپیاد ریاضی | دوست دارم در ایران ادامه تحصیل بدهم

 

او مریم میرزاخانی را نابغه ریاضی توصیف و آرزو می‌کند در حل مسئله‌های ریاضی که تاکنون حل نشده‌اند، سهمی داشته باشد.

 

حمیدی با بیان اینکه دوست دارم در ایران ادامه تحصیل بدهم گفت: به‌هرحال زبان من فارسی است و در همین کشور به دنیا آمدم و بزرگ شدم، در این کشور خاطره دارم و خانواده و دوستانم در همین کشور زندگی می‌کنند.

 

گفت‌وگو با محمد مسیح حمیدی دانشجوی افغانستانی که نفر اول المپیاد ریاضی ایران شد

 

مسیح از کودکی استعداد عجیبی در ریاضی داشت

پدر و مادر او سال ۱۳۶۳ از افغانستان به ایران مهاجرت کردند، «محمد شریف حمیدی»، پدر محمد مسیح، از دانشگاه پشاور پاکستان لیسانس تربیت معلم دارد و سال قبل در مشهد مدیریت یکی از مدارس خودگران را برعهده داشته است، مادر او هم دیپلم دارد و خانه دار است. او ۲ خواهر و یک برادر دارد، که یکی از خواهرانش در دانشگاه فردوسی مشهد در مقطع کارشناسی ریاضی مشغول به تحصیل است.

 

محمد شریف حمیدی که سال‌ها است در بازار مشهد فعال است می‌گوید: محمد مسیح از همان کودکی استعداد زیادی در ریاضی داشت و زمانی که در کنکور سراسری با رتبه‌ای خوب قبول شد من دوست داشتم در یکی از رشته‌های مهندسی تحصیل کند، اما خود او علاقه‌مند به ریاضی بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سایه
United States of America
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
0
3
شیر مادرش حلالش باد. چقدر ذوق کردم. امیدوارم همه بچه‌های افغانستان امکان درس خوندن پیدا کنن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
0
0
هزار‌افرین‌کاش‌من‌هم‌هوش‌شماراداشتم
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
0
0
افتخار کشورمایی افرین به شما انشاالله همیشه موفق باشید
پیروزی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۵
0
0
احسنت بر شما هم‌وطن بزرگوار
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->