مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خودنمایی کرونا در افغانستان | ۱۰۴۵ بیمار جدید شناسایی شد

  • کد خبر: ۶۹۲۳۱
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۵
خودنمایی کرونا در افغانستان | ۱۰۴۵ بیمار جدید شناسایی شد
وزارت بهداشت افغانستان می‌گوید که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۴۵ مورد مثبت ویروس کرونا در شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این وزارتخانه در این باره گفته است که مجموع بیماران کووید ۱۹ در افغانستان به ۷۴ هزار و ۲۶ نفر افزایش یافته است.


همچنین در شبانه‌روز گذشته ۳۳ نفر از اثر مریضی کووید۱۹ در کشور فوت کرده و شمار مجموعی فوتی‌های کرونایی به سه‌هزار و هفت نفر افزایش یافته است.

 

همچنین در شبانه‌روز گذشته ۱۱۲ مریض کووید۱۹ بهبود یافته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->