در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟
سرخط خبرها

گرما اهدای خون در خراسان‌رضوی را ۱۲درصد کاهش داد

  • کد خبر: ۶۹۴۶۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
گرما اهدای خون در خراسان‌رضوی را ۱۲درصد کاهش داد
گرمای هوا اهدای خون در خراسان‌رضوی را ۱۲ درصد کاهش داد.

جانقربان | شهرآرانیوز- گرمای هوا اهدای خون در خراسان‌رضوی را ۱۲ درصد کاهش داد.

معاون مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی با اعلام این خبر افزود: گرمای بیش از حد در این هفته همراه با دیگر شاخص‌ها همچون کرونا و تعطیلات، باعث کاهش ذخایر خونی در استان شد.

دکتر علی حسنی خاطرنشان کرد: در پایگاه‌های اهدای خون مشهد در هفته گذشته که دمای مناسب‌تری داشتیم، روزانه حدود ۴۰۰واحد خونی دریافت شده است، درحالی‌که این هفته حدود ۳۲۰واحد اهدای خون روزانه داشته‌ایم.

این مقام مسئول گفت: حدود ۱۲درصد اهدای روزانه خون در این هفته کاهش یافته است که امیدواریم باتوجه‌به کاهش ذخایر خونی و قرارگرفتن در وضعیت شکننده، همشهریان برای کمک بیماران نیازمند به خون همت کنند.

گفتنی است باتوجه‌به کاهش ذخایر خونی و گرم‌شدن هوا، برخی پایگاه‌های اهدای خون مشهد در روزهای ۱۵ و ۱۶ خرداد فعال‌اند.

پایگاه اهدای خون امام‌رضا (ع) واقع در میدان شریعتی (تقی‌آباد) ابتدای خیابان دانشگاه و پایگاه شهید سلیمانی (میلاد) واقع در منطقه آزادشهر بولوار استقلال بین استقلال ۲ و ۴ در نوبت صبح از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳ آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->