دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۹۸۲۳
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
آخرین آمار کرونا در جهان ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
در حال حاضر آمریکا با بیش از ۳۴ میلیون و ۲۲۷ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشور‌های هند، برزیل و فرانسه در رده‌های دوم تا چهارم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۵۷ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۶۸۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۴.۲ میلیون مبتلا و بیش از ۶۱۲ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۲۸.۹ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۶.۹ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۴۷۴ هزار و هند با بیش از ۳۵۱ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

پس از آن‌ها نیز کشور‌های مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک تاکنون بیش از ۲۲۸ هزار و در پرو نیز بیش از ۱۸۶ هزار نفر اعلام شده است.

همچنین انگلیس در بین کشور‌های اروپایی با گذشتن از آمار بیش از ۱۲۷ هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در قاره سبز داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۶ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشور‌های اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

پس از این کشورها، روسیه بیش از ۱۲۴ هزار، فرانسه بیش از ۱۱۰ هزار و کلمبیا نیز بیش از ۹۲ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

به علاوه آلمان با بیش از ۸۹ هزار، آرژانتین با بیش از ۸۱ هزار و ۹۰۰، ایران با بیش از ۸۱ هزار و ۱۰۰، اسپانیا با بیش از ۸۰ هزار، لهستان با بیش از ۷۴ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۷ هزار، اندونزی با بیش از ۵۱ هزار و ۸۰۰، اوکراین با بیش از ۵۱ هزار و ۲۰۰ و ترکیه نیز با بیش از ۴۸ هزار جانباخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۲۳۷ مبتلا، ۶۱۲ هزار و ۷۰۱ قربانی

۲. هند: ۲۸ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۹۴۹ مبتلا، ۳۵۱ هزار و ۳۴۴ قربانی

۳. برزیل: ۱۶ میلیون و ۹۸۵ هزار و ۸۱۲ مبتلا، ۴۷۴ هزار و ۶۱۴ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۱۳ هزار و ۹۱۷ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۶۲ قربانی

۵. ترکیه: پنج میلیون و ۲۹۳ هزار و ۶۲۷ مبتلا، ۴۸ هزار و ۲۵۵ قربانی

۶. روسیه: پنج میلیون و ۱۳۵ هزار و ۸۶۶ مبتلا، ۱۲۴ هزار و ۱۱۷ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۵۲۲ هزار و ۴۷۶ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۸۴۱ قربانی

۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۹۸ مبتلا، ۱۲۶ هزار و ۵۸۸ قربانی

۹. آرژانتین: سه میلیون و ۹۷۷ هزار و ۶۳۴ مبتلا، ۸۱ هزار و ۹۴۶ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۴۱ مبتلا، ۸۹ هزار و ۹۶۵ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های فرانسه، ترکیه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، آرژانتین، آلمان، اسپانیا، کلمبیا، ایران، لهستان، مکزیک، اوکراین، پرو، اندونزی، آفریقای جنوبی، هلند، جمهوری چک، شیلی، کانادا، فیلیپین، عراق، رومانی، سوئد و بلژیک نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->