ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوهای صلح افغانستان محور دیدار نمایندگان ویژه دبیرکل سازمان ملل با ظریف

  • کد خبر: ۶۹۸۲۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
گفت‌وگوهای صلح افغانستان محور دیدار نمایندگان ویژه دبیرکل سازمان ملل با ظریف
نمایندگان ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن و افغانستان به صورت جداگانه با ظریف دیدار و رایزنی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن و «ژان آرنو» نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان عصر روز سه شنبه به صورت جداگانه با وزیر امور خارجه کشورمان در مورد اخرین تحولات یمن و افغانستان و راهکار های تحقق صلح در این دو کشور دیدار و رایزنی می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش روز گذشته ژان آرنو، نماینده شخصی دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان و مسائل منطقه که در راس هیئتی جهت رایزنی در خصوص مسائل افغانستان به تهران سفر کرده است، با محمد ابراهیم طاهریان فرد، مشاور وزیر امور خارجه و نماینده ویژه در امور افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

 

در این ملاقات تحولات جاری افغانستان ازجمله روند گفت‌وگوها و وضعیت امنیتی در آن کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

طاهریان با اشاره به اینکه صلح و امنیت در افغانستان را به مثابه صلح و امنیت در جمهوری اسلامی ایران میدانیم، از روند صلح با مالکیت و هدایت افغانها حمایت و آمادگی کشورمان برای همکاری در زمینه تسهیل و پیشبرد گفتگوهای بین الافغانی را اعلام و بر لزوم حفاظت از دستاوردهای مردم افغانستان در دو دهه گذشته تاکید کرد.

 

طرفین همچنین از افزایش خشونت ها در افغانستان طی ماه‌های گذشته ابراز نگرانی کرده و خواهان کاهش خشونتها و جلوگیری از تلفات غیرنظامیان شدند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->