نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت دام را تا ۲۴ ساعت نخورید ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟
سرخط خبرها

خودروی «فیدلیتی»، شاسی بلند جدید ایرانی + مشخصات فنی، تصاویر و فیلم

  • کد خبر: ۷۰۲۱۳
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۴
  • ۶
خودروی «فیدلیتی»، شاسی بلند جدید ایرانی + مشخصات فنی، تصاویر و فیلم
فیدلیتی شرکت بهمن موتور، در رده رقابت محصولاتی، چون KMC K۷، SWM G۰۵، چری تیگو ۸ پرو و تیگو ۷ پرو قرار می‌گیرد، اما این خودرو قرار است تا با قیمت کمتر از جک S۵، چری تیگو ۵ و تیگو ۷ به بازار بیاید؛ که همین نکته کار را برای رقبای این خودرو بسیار سخت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت بهمن موتور بعد از عرضه کراس اوور دیگنیتی، تولید یک کراس اوور بزرگتر با نام فیدلیتی را استارت زد که عرضه آن تا ۱۰ روز آینده آغاز می‌شود.

این خودرو شاسی بلند که ابعادی همانند کیا سورنتو دارد در ۲ مدل  ۵ و ۷ نفره عرضه می‌شود که مشتری می‌توانند بر اساس سلیقه و نیاز، یکی از این ۲ تیپ را انتخاب کنند.

موتور به کار رفته شده در این خودرو  همانند بسیار از خودرو‌های چینی از نوع  ۱.۵ لیتری توربوشارژر است که توان تولید  ۱۵۵ اسب بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن مترگشتاور را دارد.

گیربکس به کار رفته در فیدلیتی نیز از نوع ۶ سرعته اتوماتیک دو کلاچه است که در هنگام تست کوتاه رانندگی به خوبی توانست قدرت موتور را به چرخ‌های جلو منتقل کند. همچنین رینگ‌های این خودرو از نوع ۲۰ اینچی بوده  که در ۲ مدل تولید شده و بنا به سلیقه مشتری در زمان خرید قابل سفارش هستند.

فیلم معرفی خودروی جدید فیدلیتی

تعداد بازدید : 4532



فیدلیتی در زمینه امکانات  و آپشن‌ها خودروی کاملی است که از جمله این امکانات می‌توان به سقف پانوراما، درِ صندوق برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای، صندلی‌های جلوی برقی با گرمکن، جلو آمپر دیجیتال، دوربین ۳۶۰ درجه، فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، ۴ کیسه هوا، تهویه الکتریکی دستی، قابلیت تنظیم میزان نرمی فرمان، نور پردازی کابین، تریم داخلی چرم، کروز کنترل، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی، کنترل حرکت در سربالایی، سامانه کنترل پایداری، رینگ آلومینیومی تراش خورده ۲۰ اینچی، سنسور نور و باران، استاندارد آلایندگی یورو ۵، رادار نقطه کور، رادار خطی، فناوری LED چراغ‌ها اشاره کرد.

در بحث ایمنی نیز به ترمز ضدقفل، کنترل کشش (TCS)، سیستم کمکی ترمز BA-EBD-EBA، کنترل حرکت خودرو در سربالایی و سراشیبی، کنترل پایداری الکتریکی، هشدار دهنده انحراف از خطوط، تشخیص نقاط کور، ترمز پارک برقی به همراه توقف خودکار، دوربین ۳۶۰ درجه، ایربگ راننده، سرنشین و جانبی و سیستم تشخیص مانع مجهز است.


محدوده قیمتی:
امیر میرمنصف، رئیس سازمان فروش و خدمات پس از فروش این شرکت در کنفرانس خبری که هفته گذشته برگزار شده بود  حدود قیمتی این خودرو را در در محدوده  ۷۰۰ میلیون تومان ذکر کرده بود. البته برخی منابع آگاه می‌گویند که بهمن موتور فیدلیتی را با قیمتی محدوده ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان به فروش خواهد رساند که با توجه به امکانات و ابعاد این خودرو قیمتی بسیار رقابتی نسبت به دیگر رقبا خواهد بود.

یکی از دلایل چنین قیمت گذاری برای فیدلیتی، نحوه فرایند داخلی سازی و پروژه‌های خودکفایی برای این شاسی بلند است. با توجه به اینکه گروه بهمن امتیاز معنوی پلتفرم فیدلیتی را به دست آورده و در بخش‌هایی مانند اجزای بدنه، موتور، سیستم الکتریکی، زیربندی و… پروژه‌های داخلی سازی را آغاز کرده است این موارد می‌تواند قیمت تمام شده این خودرو را کاهش داده و لذا بدیهی است که می‌تواند فیدلیتی را با قیمتی رقابتی به بازار عرضه کند.

زمان عرضه به بازار
 رئیس سازمان خدمات پس از فروش گروه بهمن در مورد زمان رسمی عرضه خودرو فیدلیتی نیز گفت: در هفته اول تیرماه عرضه فیدلیتی انجام می‌شود و این خودرو نیز همچون محصول دیگر این شرکت یعنی دیگنیتی از طریق سایت ایرانی کار به فروش می‌رسد.

 آن طور که مدیران شرکت بهمن موتور اعلام کرده اند این خودرو تا پایان سال جاری به تیراژ تولید ۹۲۰۰ دستگاه خواهد رسید و این شرکت برنامه دارد تا این تیراژ را طی سال‌های آتی به ۱۲، ۱۵ و ۲۰ هزار دستگاه برساند.

رقبای بازار
فیدلیتی در رده رقابت محصولاتی، چون KMC K۷، SWM G۰۵، چری تیگو ۸ پرو و تیگو ۷ پرو قرار می‌گیرد، اما این خودرو قرار است تا با قیمت کمتر از جک S۵،   چری تیگو ۵ و تیگو ۷ به بازار بیاید؛ که همین نکته کار را برای رقبای این خودرو بسیار سخت خواهد کرد.

 

آلبوم تصاویر| برای مشاهده در ابعاد بزرگ بر روی آن کلیک نمایید:

 

آپشن‌های فیدلیتی بهمن

خودرو فیدلیتی بهمن موتور در سال ۱۴۰۰ با آپشن‌های زیر بدست مشتریانش می‌رسد. همچنین طبق قول بهمن موتور، فیدلیتی در دو نسخه ۵ نفره و ۷ نفره قابل سفارش خواهد بود:

 

  • ترمزهای ABS با توزیع نیرو ترمز (EBD)
  • کمکی حرکت در سربالایی (HAC)
  • کنترل سرعت در سرازیری (HDC)
  • کروز کنترل
  • کنترل پایداری (ESC)
  • کنترل کشش (TCS)
  • رادار تغییر لاین (LDW)
  • رادار نقطه کور (BSD)
  • سنسور باد تایر (TPMS)
  • سنسور باران (برف پاک کن اتومات)
  • سنسور نور (اتولایت)
  • چهار ایربگ (جلو+جانبی جلو)
  • ایزوفیکس صندلی عقب
  • صندلی تاشو عقب
  • صندلی برقی جلو
  • گرمکن صندلی های جلو
  • نورپردازی داخلی
  • مانیتور 10.25 اینچی با بلوتوث
  • همگام سازی موبایل با مالتی مدیای خودرو (MirrorLink)
  • هشت اسپیکر
  • شارژر وایرلس
  • ورود بدون کلید / استارت دکمه ای
  • فرمان برقی با تنظیم دو حالته
  • صفحه کیلومتر دیجیتال با نمایشگر 12.3 اینچی
  • تهویه اتومات با دریچه‌های عقب
  • دو حالت رانندگی (اکو - اسپرت)
  • دوربین عقب / دوربین 360 درجه
  • چراغ های تمام LED جلو
  • تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ جلو
  • آینه های جانبی برقی با گرمکن
  • آینه عقب الکتروکرومیک
  • سانروف پانوراما
  • شیشه دودی عقب
  • صندوق پران هوشمند با سنسور تشخیص مانع
  • کالیپرهای قرمز رنگ ترمز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
منیژه
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
0
0
یعنی میتونم بخرم؟؟؟؟؟
سام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
0
0
این ماشینها برامون شده آرزو ، من که تو خرید یه پژوه موندم چه برسد به فیدلیتی اگر تا آخر عمر کار کنم نمی تونم ازشون بخرم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
1
0
موتورش واقعا ضعیفه
عالی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
0
1
عالی
ابی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
1
0
به نظرم ۳۰۰ میلیون بیشتر نمی عرضه
عبدلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
0
0
به نظرم از تیگو وتیولی وجک بهتر باشه ول قیمت بالاست قیمتی که تعیین شده برای ایرانی زیاد است واز توان خارجو این طرح با شکست مواجه خواهد شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->