واقعی نبودن قیمت برق؛ یکی از دلایل مصرف بالای آن | قبض برق ۷۵ درصد مردم کمتر از ۵۰ هزار تومان است خسارت ۵۰ میلیارد ریالی طوفان اخیر به کشاورزی خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد اعلام شد (۲۷فروردین ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۵۰ هزار تومان حذف یارانه‌های نقدی رسما آغاز شد | معترضان به حذف یارانه، جریمه می‌شوند! واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد چرا با وجود کاهش قیمت دلار قیمت کالا و خدمات کاهش نمی‌یابد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان به شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آستان قدس رضوی خریدار ۳۹ هزار میلیارد تومان سهام شرکت‌های پتروشیمی شد ۳ رویداد تخصصی در خراسان رضوی برای تقویت صادرات گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است وعده‌هایی که بوی تله می‌دهند| درباره توکن Bemchain؛ یک کلاهبرداری گسترده در دنیای ارز دیجیتال مطالبه سهام‌داران «پدیده» از فرماندار مشهد مدیرعامل توانیر: کولر‌های گازی سالانه ۲۵۰۰ مگاوات به تقاضای مصرف برق می‌افزایند رشد ۲۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت خودرو‌های داخلی در مدار صعود (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | دناپلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان حذف یارانه ۳ دهک درآمدی، ۴۰ همت اعتبار برای طرح کالابرگ تأمین می‌کند چرا تورم در ایران پایین نمی‌آید؟ | گزارش پژوهشکده پولی و بانکی از ریشه‌های تورم در ایران ریزش بورس پس از رشد شارپی چندروزه | ارزش معاملات خُرد رکورد شکست (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) رکوردشکنی طلا تا کجا ادامه دارد؟ | پیش‌بینی غافلگیرکننده بانک‌های جهانی از یک شوک بزرگ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | صعود دوباره دلار به کانال ۹۰ هزار تومان جان بولتون: ترامپ با پوتین و روس‌ها همدلی می‌کند قیمت طلا رشد کرد | طلا در مشهد به گرمی ۷ میلیون تومان بازگشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خسارت ۹ همتی به بخش کشاورزی خراسان رضوی در کمتر از یک ماه خودرو‌های مشمول معاینه فنی در سال ۱۴۰۴ معرفی شدند + لیست خودرو‌ها پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری اردیبهشت‌ماه آغاز شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خرید سنگ‌قبر هم قسطی شد!

  • کد خبر: ۷۰۲۶۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
خرید سنگ‌قبر هم قسطی شد!
 یکی از روزنامه‌های صبح امروز در گزارشی اشاره کرده که فروش قسطی تنها به نان ختم نمی‌شود بلکه در سنگ قبر هم این فروش قسطی قابل مشاهده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از روزنامه‌های صبح امروز در گزارشی اشاره کرده که فروش قسطی تنها به نان ختم نمی‌شود بلکه در سنگ قبر هم این فروش قسطی قابل مشاهده است.

در این گزارش آمده است: پارسال شنیده بودیم که مردم نان قسطی می‌خرند، اما هیچ‌وقت فکر نمی‌کردیم که خرید قسطی به سنگ قبر هم برسد.

روزنامه همشهری نوشته است: «پارسال شنیده بودیم که مردم نان قسطی می‌خرند، اما هیچ‌وقت فکر نمی‌کردیم که خرید قسطی به سنگ قبر هم برسد. خانواده متوفی یک دور که می‌زنند و قیمت‌ها را می‌بینند، ما را می‌برند گوشه مغازه و می‌پرسند که قسطی یا چکی نمی‌فروشید؟ آدم می‌ماند چه بگوید! تا امسال با چنین پدید‌ه‌ای روبه‌رو نبودیم.»

حاج‌مرتضی یکی از سنگ‌فروشان معروف این راسته است، نقطه پایان همه حرف‌هایش آهی است از ته دل. «مجبوریم به آن‌ها سنگ‌های دست دوم پیشنهاد بدهیم. سنگ‌هایی که یک‌بار از روی قبر تعویض شده و می‌شود نوشته‌های روی آن را با دستگاه محو و دوباره استفاده کرد. قیمت این سنگ‌ها ارزان‌تر و بین ۸۰۰هزار تا ۲میلیون تومان است و به وسع کسانی که نمی‌توانند پول سنگ نو و باکیفیت را بدهند، می‌خورد.» آقا ابوالفضل، همسایه سنگ‌فروش حاج‌مرتضی هم از عزادارانی می‌گوید که قید خرید سنگ قبر را می‌زنند. «قبلا بیشتر سنگ‌های چینی وارد می‌شد و قیمت‌هایش ارزان‌تر بود، اما ۲سال است که جلوی وارداتش را گرفته‌اند. سنگ‌های ایرانی هم که گران هستند و دست‌کم چندمیلیون تومان آب می‌خورند، همین می‌شود که برخی وقتی می‌بینند قیمت‌ها اینطوری است، بی‌خیال می‌شوند و به همان سنگ کوچکی که بهشت زهرا می‌گذارد، قناعت می‌کنند تا شاید روزی ارزان شود. مواردی هم داریم که سنگ را سفارش می‌دهند و بیعانه می‌گذارند، اما موقع تحویل می‌گویند که نمی‌توانیم بقیه‌اش را بدهیم و اگر می‌شود قسطی حساب کنید.»

آمادگی قبل از رفتن

پیرمرد قبلا سنگ قبرش را سفارش داده و حالا آمده تا بر خطاطی رویش نظارت کند. شعری است از خودش، از روزگاری که بر او رفته، از همسری که همین چند‌ماه پیش فوت کرده و او را تنها گذاشته و فرزندانی که از او دورند. دستان لرزانش را گاهی می‌کشد روی سنگ قبر و چیزی زیر لب می‌گوید. «ما که تنهاییم باید خودمان قبل از رفتن کارهایمان را بکنیم. هیچ عیبی هم ندارد. اصلا باعث می‌شود که بعد از مرگ‌مان زحمتی روی دوش کسی نیفتد.

چند‌ماه پیش وقتی کرونا زنم را به آنی از من گرفت، به این موضوع پی بردم باید خودم را آماده کنم تا اگر فرزندانم مثل فوت مادرشان نتوانستند بیایند، کارهایم روی زمین نماند. نه که از زندگی ناامید شده باشم، اما از منی که ۸۵سال عمرش گذشته و فراز و فرود‌های زیادی در زندگی دیده، انتظار می‌رفت که چنین کاری کنم؛ آن هم در این دوره وانفسای کرونا که مرگ را از هر زمان دیگر به ما نزدیک‌تر است.» ظهر است، آفتاب عمود بر چهره‌های حک‌شده بر سنگ‌های سفید و سیاه که چشمشان به جاده است، داغ و تیز می‌تابد.

گرما و مرگ در این ساعت روز، حاکمان بلامنازع این تکه از شهرند و در رقابتی سنگین با هم زمان را به تسخیر خود درآورده‌اند. مرگ هر چقدر هم که بد باشد، نان عده‌ای در این حوالی در گرو آن است. پیرمرد می‌گوید: «این رسم زندگی است. عیبی هم ندارد.»

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->