تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پژمان‌فر: دولت و وزارت ارشاد موظف به برقراری بیمه برای خبرنگاران هستند | خبرنگاران شکایات خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع دهند چین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت شدید کرد شیخ نعیم قاسم: زوال و نابودی رژیم اشغالگر قطعی است استاندار خراسان رضوی: اهالی رسانه از ارکان اصلی توسعه استان هستند | مسکن خبرنگاران باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد وزیر بهداشت: فقط نخبه بودن کافی نیست، مسئولیت اجتماعی لازم است توضیحات وزیر کار درباره بازگشت یارانه حذف‌شدگان اولین سالگرد انفجار پیجر‌ها در لبنان | ماجرا چه بود؟ تأکید رئیس‌جمهور بر همگرایی دستگاه‌ها و مردم برای کاهش مصرف انرژی اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: جذب ۲۶ هزار نیروی جدید از دانشگاه فرهنگیان در آستانه سال تحصیلی عارف مطرح کرد: جای خالی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در مسیر توسعه کشور سخنگوی دولت: تبادل پیام‌های غیرمستقیم با آمریکا ادامه دارد + فیلم معاون قوه قضائیه: عفو معیاری شامل شمار زیادی از محکومان می‌شود | مجازات محکومین به اعدام فقط می‌تواند به حبس ابد تبدیل شود معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: بدون اقتصاد علمی حتی قدرت نظامی کشور آسیب می‌بیند وزیر ارتباطات: اجازه افزایش بی‌ضابطه تعرفه اینترنت را نمی‌دهیم امیر سرلشکر موسوی: آمادگی‌های نیرو‌های مسلح دشمنان را از خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است قاهره با درخواست تل‌آویو برای از سرگیری هماهنگی امنیتی مخالفت کرد بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان هدف لاریجانی از سفر به ریاض در ادامه محکومیت حمله اسرائیل به غزه، کانادا یورش زمینی اشغالگران به غزه را محکوم کرد ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده روسیه در وین: حصول توافق در مذاکرات در دسترس است

  • کد خبر: ۷۰۳۹۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
نماینده روسیه در وین: حصول توافق در مذاکرات در دسترس است
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی با تاکید بر اینکه حصول توافق درخصوص برجام در دسترس است، گفت: اما نمی توان انتظار داشت که در روزهای آتی توافق نهایی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان های بین المللی در وین با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر گفت که با نظر عباس عراقچی معاون وزیر امورخارجه کشورمان مبنی بر اینکه "نمی توان در هفته جاری به نتیجه نهایی درخصوص برجام دست یافت" موافق است.

 

اولیانوف در توئیت خود نوشت: کاملا موافقم که نمی‌توان انتظار داشت در روزهای آینده، مذاکرات وین نهایی شود. همچنین تقریبا قطعی است که ما نمی‌توانیم تا پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران (۱۸ ژوئن) پیش‌نویس سند نهایی (توافق) را تدوین کنیم.

 

این دیپلمات روس در ادامه تصریح کرد: با این حال، حصول توافق (در مذکرات وین) در دسترس است.

 

وی همچنین پس از برگزاری دورجدیدی از مذاکرات ایران و طرف های برجام در وین برای احیای کامل این توافق و بازگشت کامل آمریکا به آن، در جمع خبرنگاران گفت که پیشرفت هایی درخصوص چگونگی اجرای برنامه جامع اقدام مشترک حاصل شده است اما به اندازه ای که انتظار آن را داشته اند، نیست.

 

دیپلمات ارشد روسیه در وین خاطر نشان کرد که روند رایزنی های مثبت است، هرچند که هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد.

 

روز شنبه کمیسیون مشترک برجام بار دیگر برای ادامه رایزنی ها بر سر بازگشت به توافق هسته ای تشکیل جلسه داد تا دور ششم این مذاکرات در وین، پایتخت اتریش آغاز شود.

 

سیدعباس عراقچی رئیس تیم ایران در مذاکرات وین شنبه شب بعد از پایان نشست کمیسیون مشترک تاکیدکرد: جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته های کلیدی خود قطعا توافق نخواهد کرد.

 

وی اظهار داشت: ششمین دور مذاکرات وین با جلسه کمیسیون مشترک برجام آغاز شده است و تصمیم بر این گرفته شد که به کار سرعت بیشتری داده شود و ما در مورد موضوعاتی که کماکان مورد اختلاف است در جلسات متعدد کارشناسی و جلسات سیاسی بحث و گفت‌وگو خواهیم کرد تا راه حل‌های لازم برای آنها پیدا شود.

 

عراقچی درباره اینکه آیا از نظر او تا قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این مذاکرات به نتیجه مشخص و نهایی خواهد رسید، تصریح کرد: ما به دنبال رسیدن به یک توافق خوب و مطلوب برای جمهوری اسلامی ایران هستیم و در این مسیر نه عجله می کنیم، نه وقت را تلف می‌کنیم. البته هر چه زودتر به توافق نهایی برسیم بهتر است.

 

وی ادامه داد: مهم این است که در این توافق آن اصولی که جمهوری اسلامی می خواهد رعایت شده باشد و به آن شاخص‌هایی که مد نظر ماست رسیده باشیم.

 

معاون سیاسی وزیر خارجه خاطر نشان کرد: به اعتقاد بنده طرف‌های مقابل ما در نقطه‌ای هستند که باید تصمیم خود را بگیرند. جمهوری اسلامی ایران تصمیمات سخت خود را قبلا اتخاذ کرده است. آن موقعی که در مقابل خروج ترامپ و آمریکا از برجام تصمیم گرفت که در برجام باقی بماند؛ تصمیم سخت ما آن موقع اتخاذ شده است و الان نوبت طرف‌های مقابلمان است که تصمیمات سخت خود را بگیرد. اگر می‌خواهند برجام را حفظ کنند باید انعطاف‌های لازم را داشته باشند تا بتوانند تصمیمات خود را بگیرند. ما آمادگی داریم که مذاکرات را تا آنجایی که آنها بتوانند به تصمیم برسند ادامه دهیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->