اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خرید تلفن همراه به سبک شیادان

  • کد خبر: ۷۰۵۱۰
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۰
خرید تلفن همراه به سبک شیادان
پلیس نیشابور از یک پرونده پیچیده کلاهبرداری رمزگشایی کرد

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروکش کردن موقتی امواج سهمگین کرونا، شروع تابستان و تعطیلی کامل فعالیت‌های آموزشی، آغاز فصل مسافرت و تفریح، همه دست به دست هم داده اند تا این بار شیادان به بهانه تور‌های مسافرتی ارزان قیمت، تورشان را پهن کنند و اقدامات فریبکارانه خود را کوک کنند.


این افراد با سوءاستفاده از موقعیت سایت‌های واسطه گر که هر فردی بدون هیچ مجوزی می‌تواند هر گونه آگهی را در آن‌ها درج کند، اقدام به تبلیغ تور‌های خیالی مسافرتی کرده بودند، آن هم با شرایطی بسیار استثنائی، همچون اقامت کامل در هتل چندستاره، سه وعده غذای رایگان، بازدید رایگان از مراکز تفریحی و... آن هم با مبالغی بسیار کمتر از قیمت‌های روز بازار.


در این شرایط شهروندان از نقاط مختلف کشور با شماره‌های اعلام شده، تماس گرفته تا شرایط این تور به یکی از مقاصد محبوب گردشگری را بپرسند. اما فردی که جواب آن‌ها را می‌دهد، با بازار گرمی و اعلام اینکه ظرفیت تور تکمیل شده و جا ندارند آن‌ها را تحریک کرده تا مبالغی را به عنوان بیعانه به حساب اعلام شده واریز کنند.
از آنجا که شماره حساب مشخص به نام فرد حقیقی بوده، این افراد بدون اینکه شکی بکنند، مبالغ را پرداخت می‌کنند.


آغاز یک کلاهبرداری گسترده

پس از واریز پول و وعده تماس با این افراد، هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد تا جایی که افراد دوباره با شماره داده شده تماس می‌گیرند، اما با خاموشی تلفن همراه به در بسته می‌خورند.
این افراد که متوجه کلاهبرداری می‌شوند، از فرد شیاد شکایت می‌کنند. چند شهروند نیشابوری نیز با حضور در دادسرا و شکایت از این افراد، با دریافت مرجوعه قضایی به پلیس فتای این شهرستان معرفی می‌شوند.
با ورود پلیس فتای شهرستان نیشابور و ردزنی‌های تخصصی، با توجه به شماره حسابی که پول‌ها به آن واریز شده بود، چند شهروند را شناسایی می‌کنند. اما با احضار این افراد مشخص می‌شود که آن‌ها نه تنها نقشی در این ماجرا نداشته اند، بلکه خود قربانی این پرونده هستند.


رمزگشایی از کلاهبرداری‌های بعدی

بررسی‌های تخصصی نشان داد که افراد شناسایی شده چندی پیش اقدام به بارگذاری آگهی فروش تلفن همراه در فضای مجازی می‌کنند. پس از مدت کوتاهی فردی در تماس با آن‌ها و دریافت کامل مشخصات تلفن اعلام می‌کند که قصد خرید گوشی را دارد و پس از دریافت شماره کارت بانکی، اقدام به واریز وجه می‌کند. پس از واریز نیز فروشنده گوشی اش را با پیک به آدرس اعلام شده می‌فرستد.
آنچه در این میان رخ داده، سوءاستفاده متهم از این افراد بوده، او پس از صحبت با فروشندگان تلفن همراه و دریافت شماره کارت، این شماره را در اختیار متقاضیان استفاده از تور قرار می‌داده و آن‌ها هم از همه جا بی خبر، مبالغی را به این کارت‌ها واریز می‌کرده اند.


اضافه شدن شاکیان پرونده

کارشناسان پلیس فتای نیشابور، اقدامات گسترده‌ای را در این باره به منظور شناسایی متهمان آغاز می‌کنند.
در خلال این بررسی‌ها با توجه به انتقال پول‌های سرقتی به حساب فروشندگان تلفن همراه، با دستور مقام قضایی این حساب‌ها نیز مسدود می‌شوند. اما این تمام ماجرا نیست و شاکیان دیگری از سراسر کشور نیز به جمع افرادی که در تور آگهی قلابی تور مسافرتی افتاده بودند، اضافه می‌شوند.


شناسایی ۳۷شاکی از سراسر کشور

هم زمان با بررسی پلیس فتای شهرستان نیشابور، تعدادی دیگر نیز که با همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند، به جمع شاکیان اضافه شده و تعدادشان به ۳۷نفر می‌رسد.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در بیان جزئیات این پرونده به ایلنا اظهار کرد که، تا کنون میزان ریالی کلاهبرداری‌ها به یک میلیارد ریال رسیده است.
به گفته سرهنگ علیرضاحسینعلی زاده، کارشناسان پلیس فتا با اشراف کامل بر فضای مجازی موفق به ردزنی متهم شده و پس از شناسایی هویت این فرد مخفیگاه او را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی متهم را دستگیر کرده اند.


این مقام انتظامی اعتماد بیجا را سرآغاز بسیاری از جرائم در جامعه دانست و به شهروندان توصیه کرد برای استفاده از تور‌های مسافرتی حتما به سراغ مراکز مجاز بروند. وی همچنین فروش کالا‌های گران قیمت در فضای مجازی را اشتباه رایجی دانست که خیلی‌ها را درگیر پرونده‌های قضایی کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->