زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روانشناختی، جامعه شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید!
سرخط خبرها

ماجرای پیدا شدن چند صد میلیارد مترمکعب آب در اعماق زمین

  • کد خبر: ۷۰۷۱۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
ماجرای پیدا شدن چند صد میلیارد مترمکعب آب در اعماق زمین
تقی‌زاده خامسی، معاون آب و آبفای وزیر نیرو کشف چند صدمیلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین را غیرواقعی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم تقی‌زاده‌خامسی در صفحه اینستاگرام خود درباره انتشار ویدئویی در فضای مجازی با موضوع کشف چند صدمیلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین نوشت: در روزهای اخیر این ویدئو به‌طور گسترده در فضای مجازی درحال انتشار است که در نوید پیدا شدن چند صد میلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین را می‌دهد.

وی ادامه‌داد: تماس‌های زیادی از طرف دوستان و اصحاب رسانه درباره آن انجام شده است، بنابراین مطالبی درباره آن برای تنویر افکار عمومی ارائه می‌شود.

معاون وزیر نیرو عنوان کرده: مطالعه‌های اکتشاف آب با عنوان آب ژرف چند سالی است که توسط حوزه معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری آغاز شده است.

وی ادامه داد: حاصل همکاری آن معاونت با وزارت نیرو در این باره منجر به حفاری یک حلقه چاه عمیق به عمق ۲ هزار و ۲۰۰ متر (و بعدها به‌طور مستقل توسط معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری تا عمق سه‌هزار و ۱۰۰ متر) بود.

تقی‌زاده‌خامسی نوشته است: آب‌دهی این چاه با استفاده از پمپاژ توسط پمپ شرکت نفت حدود هفت لیتر بر ثانیه و شوری آن نزدیک به آب دریا بود که با حفر یک حلقه چاه کم‌عمق، آب‌دهی مذکور (و البته کیفیت بهتر) و با هزینه‌های بسیار کمتر قابل دستیابی است.

وی تاکید کرده است: لازم به ذکر است چاه ذکر شده ابتدا به صورت آرتزین (با آب‌دهی حدود چهار لیتر برثانیه) بود، اما پس از گذشت مدت کوتاهی به سرعت از حالت آرتزین خارج شد و بنابراین خروج آب فقط به کمک پمپ امکان‌پذیر است.

به گفته معاون وزیر نیرو؛ ویدیویی که به‌تازگی درحال گسترش در فضای مجازی است مربوط به عملیات شست و شوی یک چاه معمولی بوده و هیچ ارتباطی با چاه حفاری شده در سیستان ندارد.

وی ادامه‌ داده است که این ویدئو چند سال پیش نیز در فضای رسانه‌ای پخش شده بود که به‌تازگی بازپخش شد.

تقی‌زاده‌خامسی خاطرنشان کرده: عملیات شست و شوی چاه یک روش معمول پس از حفاری به روش دورانی در آبرفت یا سازند سخت است و منبع ویدئو نامشخص است و حتی ممکن است مربوط به ایران هم نباشد.

به گفته وی؛ دکل حفاری مورد استفاده در این ویدئو با دکل حفاری سیستان متفاوت است.

معاون وزیر نیرو نوشته: انتشار گسترده مطالبی بدون پشتوانه علمی و بدون ارتباط از این دست از سوی افرادی با عنوان های دکتر، مهندس، کارشناس آب ژرف و غیره بدون هیچگونه تخصص در بخش آب‌های زیر زمینی مسبوق به سابقه بوده و به‌جای انتشار مبانی علمی موضوع در محافل علمی و مجله‌ها و رساله‌های تخصصی، از فضای مجازی و رسانه‌ای منتشر می‌شود.

وی تاکید کرده است که بدیهی است انتشار مطالبی از قبیل این‌گونه ویدئوها فقط سبب افزایش انتظارات در بخش قابل توجهی از مردم می‌شود که نتیجه آن کاهش بهره‌وری در آب کشور خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->