پهلوان در راه اصفهان پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال
سرخط خبرها

حکم جلب برای مدافع استقلال| چک‌های مرادمند به شهرخودرو پول نشد!

  • کد خبر: ۷۱۱۸۳
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۹
حکم جلب برای مدافع استقلال| چک‌های مرادمند به شهرخودرو پول نشد!
به دنبال پول نشدن چک‌های شخصی محمد حسین مرادمند، مدافع کنونی باشگاه استقلال که برای صدور رضایتنامه به باشگاه سابقش شهرخودرو داده بود، حکم جلب این مدافع صادر شده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، زمانی که محمد حسین مرادمند از تیم شهرخودرو (پدیده) به استقلال آمد، قرار شد حق انتقال را خودش به باشگاه سابق پرداخت کند. مدافع استقلال چک‌هایی را هم به همین منظور دراختیار مدیران باشگاه سابق خود قرارداد، اما باشگاه استقلال که قول داده بود، منابع مالی را برای مرادمند تامین کند، از این اقدام خودداری کرده تا اکنون مشکلاتی برای مدافع استقلال به وجود آید.

این ماجرا ابتدا سبب شد تا بعد از ورود کاروان استقلال از عربستان به تهران، گذرنامه مرادمند هم ضبط شود و به طور رسمی این بازیکن ممنوع الخروج باشد. مرادمند نیز از این موضوع بسیار دلخور است و با اینکه رابزنی‌هایی با مدیران باشگاه استقلال داشته تا برایش تامین اعتبار کنند، اما فایده‌ای نداشته و چک‌هایی که او شخصا به باشگاه سابق داده از سوی مدیران باشگاه شهرخودرو (پدیده) خرج شد و حالا طلبکاران هر روز سراغ مرادمند را می‌گیرند وحتی او را تهدید کرده‌اند که اگر چک‌ها را پول نکند او را شب بازی با شهرخودرو (پدیده) جلب می‌کند.

مرادمند دراین راستا حرف‌هایی دارد: «برای پرداخت بخشی از رقم قرارداد رضایتنامه‌ام به باشگاه شهرخودرو، دو چک ۵۰۰ میلیونی و یک چک ۲۵۰ میلیونی از سوی شهرخودرو از من گرفته شد که متاسفانه با مشکل در پرداختی‌های استقلال این چک‌ها برگشت خورد. این چک‌ها از جانب آقای حمیداوی به دست افرادی سپرده شده که ابتدا با تهدید به دنبال وصول بودند و اکنون نیز با حکم جلب به دنبال جلب من هستند. این موضوع از همان موقع که در عربستان درگیری بازی‌های آسیایی بودیم شروع شد که تمام این موارد را به آقای مددی مدیرعامل باشگاه منعکس کردم و هر بار قرار شد که حل کنند، اما تا امروز نه تنها حل نشده که حکم جلب برای من صادر شده و ایشان هم اصلا تلفن مرا جواب نمی‌دهند. حتی تهدید کرده‌اند که به خاطر پاس نشدن چک‌های رضایتنامه انتقالم به استقلال گفتند با حکم جلب شب قبل بازی با استقلال به هتل می‌آییم!»

مرادمند از بدقولی باشگاه استقلال به شدت ناراحت است: «متاسفانه ارقام پرداختی و درصدی که استقلال در این چند وقت به من داده است همواره پایین‌تر از ارقام چک‌ها پایین‌تر بوده و هر بار هم قول حل شدن این مشکل به من داده شده است. متاسفانه به من گفته‌اند که شب بازی با پدیده با حکم جلب من جلوی در هتل خواهند آمد و من واقعا نمی‌دانم قرار است چه اتفاقی برای من رخ بدهد.» مرادمند درپایان حرف‌هایش گفت: «همواره خود را درخدمت هواداران باشگاه استقلال می‌دانم و این موضوع سبب نمی‌شود از انگیزه‌هایم کم شود، اما انتظار دارم مدیران باشگاه استقلال هرچه زودتر این مشکلات را برطرف کنند تا این ماجرا ختم به خیر شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->