سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

نحوه دریافت دوز دوم واکسن کرونا + جزئیات

  • کد خبر: ۷۱۲۷۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
نحوه دریافت دوز دوم واکسن کرونا + جزئیات
افرادی که در این مقطع مشمول دریافت واکسن هستند (فقط ۷۰ سال به بالا) و ثبت نام نکردند به سایت salamat.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت نام کنند تا پیامک نوبت دهی واکسن برایشان ارسال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ادامه روند واکسیناسیون کرونا در گروه‌های سنی بالای ۷۰ سال تاکید کرد: تمام افرادی که منتظر دریافت دُز اول یا دوم واکسن کرونا هستند، پیامک دریافت خواهند کرد؛ بنابراین افراد پیش از دریافت پیامک به مراکز بهداشتی که کار تزریق واکسن را انجام می‌دهند، مراجعه نکنند.

دکتر جعفر صادق تبریزی درخصوص ادامه روند واکسیناسیون کرونا در گروه‌های سنی بالای ۷۰ سال، گفت: برای افرادی که از طریق سامانه salamat.gov.ir اقدام به ثبت نام کردند و در نوبت اول تزریق واکسن هستند و همچنین برای افرادی که منتظر دریافت دُز دوم واکسن هستند، پیامک ارسال می‌شود؛ بنابراین پیش از دریافت پیامک به مراکز بهداشتی که کار تزریق واکسن را انجام می‌دهند، مراجعه نکنند.

وی با اشاره به تسهیل واردات واکسن کرونا، اظهار کرد: توزیع یک میلیون دُز واکسن وارداتی کرونا از دیروز آغاز شده است و نیمی از آن روز گذشته و نیم دیگر آن امروز توزیع می‌شود و ان شاءلله طی روز‌های آتی هم قرار است یک میلیون دُز دیگر واکسن کرونا هم به کشور وارد شود؛ بنابراین احتمالا به زودی گروه سنی دیگری را برای دریافت واکسن اعلام کنیم، ولی فعلا در حال تزریق واکسن به گروه سنی ۷۰ سال به بالا و لکه‌گیری افراد جامانده هستیم.

رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: افرادی که در این مقطع مشمول دریافت واکسن هستند (فقط ۷۰ سال به بالا) و ثبت نام نکردند به سایت salamat.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت نام کنند تا پیامک نوبت دهی واکسن برایشان ارسال شود. نوبت‌های گروه سنی بالای ۷۰ سال و افراد جامانده محفوظ است و با ثبت نام در سامانه می‌توانند واکسن دریافت کنند.

وی افزود: هر زمان که پارت بعدی واکسن در اختیارمان قرار گیرد گروه‌های سنی دیگر (۶۵ سال به بالا) هم وارد واکسیناسیون خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->