پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دوز اول واکسن برکت به تمام داوطلبان تزریق شد

  • کد خبر: ۷۱۳۳۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
دوز اول واکسن برکت به تمام داوطلبان تزریق شد
مدیر اجرایی پروژه واکسن "کووایران برکت" با بیان این‌که تزریق دوز اول واکسن کوو ایران برکت به ۲۰ هزار داوطلب فاز سوم انجام شده، گفت: در طول مطالعه حدود ۲۸ بار با هر داوطلب تماس گرفته خواهد شد و پیگیری داوطلبان تا یکسال ادامه پیدا می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا مظهری با بیان اینکه فاز سوم مطالعه بالینی واکسن "کوو ایران برکت" رو به اتمام است، اظهار داشت: تمام ۲۰ هزار نفر داوطلب، اولین دوز واکسن برکت را در فاز مطالعاتی دریافت کرده‌اند. همچنین برای نیمی از شرکت‌کنندگان در مطالعه نیز تزریق نوبت دوم انجام گرفته است. البته لازم به توضیح است که پیگیری وضعیت داوطلبان تا یکسال ادامه خواهد داشت.

مطالعه بالینی در ۶ شهر کشور اجرا شد

وی با بیان اینکه این مطالعه بالینی در شهر‌های تهران، مشهد، شیراز، کرج، اصفهان و بوشهر انجام شده است، افزود: گروهی متشکل از پزشکان و پیراپزشکان در تهران و شهرستان‌ها برای مدیریت، هماهنگی و ارزیابی افرادی که واکسن را دریافت کرده‌اند در سامانه ۴۰۳۰ در حال فعالیت هستند که مستمراً وضعیت داوطلبان را پیگیری می‌کنند.

کوو ایران برکت مجوز مصرف اضطراری را دریافت کرده است

مظهری با تأکید بر این که واکسن "کوو ایران برکت" مجوز مصرف اضطراری را دریافت کرده است، تصریح کرد: در طول مطالعه ۱۵ مرکز برای تزریق واکسن برکت به داوطلبان در مشهد و شیراز و اصفهان، یک مرکز جامع در بوشهر و یک مرکز با ۸ لاین در کرج و ۵ مرکز هریک با ۶ لاین در تهران برای ارزیابی پزشکی، آزمایش و تزریق واکسن به داوطلبان داشته‌ایم.

واکسن برکت از نظر نوع عوارض در سطح استاندارد‌های علمی است

مدیر اجرایی پروژه واکسن "کووایران برکت"خاطرنشان کرد: در طول مطالعه حدود ۲۸ بار با هر داوطلب تماس گرفته خواهد شد و پیگیری داوطلبان تا یکسال ادامه پیدا می‌کند و اگر فردی پس از تزریق واکسن کرونا نیازمند ارجاع به مرکز درمانی باشد تمام هماهنگی‌ها برای انتقال او انجام می‌شود، البته نتایج حاصل از انجام مطالعه تا این زمان نشان داده است که تزریق واکسن کوو ایران برکت از نظر ایمنی زایی و نوع و شدت عوارض در سطح قابل قبول و استاندارد‌های علمی است.

پایان داوطلب گیری در تمام شهر‌ها

وی در پایان متذکر شد: داوطلب گیری در تمام شهر‌ها به پایان رسیده است.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->