سعید الهویی بعد از قلعه‌نویی همه‌کاره کادر فنی تیم ملی است! ساپینتو در انتظار خارجی‌ها | عجیب‌ترین ترکیب تاریخ استقلال نیازمند متزلزل، بیرانوند محروم، حسینی ناآماده | قلعه‌نویی نگران پست شماره‌یک تیم ملی چرا گل محمدی به اهواز برگشت؟ از شطرنج تا بوکس؛ همه رشته‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» مشهد پارک ملت مشهد، میزبان سومین جشنواره «خانواده ورزش» تاریخ و ساعت بازی گل‌گهر و سپاهان | کار سخت نویدکیا تاریخ و ساعت بازی تراکتور و آلومینیوم اراک | انتظار تی تی‌ها برای برد کوپال ناظمی و حسن اکرمی، داوران سرخابی‌ها در هفته سوم ترس لیائو از بازگشت به فوتبال گلر تیم ملی به استقلال پیوست حریفان خاتون بم در آسیا مشخص شدند + عکس چلسی در خطر کسر امتیاز خرید لالیگایی در راه اهواز | منیر الحدادی با استقلال پرواز کرد تاریخ و ساعت بازی استقلال خوزستان و استقلال تهران در لیگ برتر | جنگ دارا و ندار بهای سنگین حاشیه‌ها | پرسپولیس و سپاهان میلیاردی جریمه شدند مازیار: نتایج کافا نشان داد تیم ملی از برنامه‌های فنی دور ماند نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + لینک و قیمت آشورماتوف، دغدغه این روز‌های استقلال
سرخط خبرها

نتیجه آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم

  • کد خبر: ۷۱۷۷
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۸
نتیجه آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم
یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از شکست تیمش در برابر نفت مسجدسلیمان اظهار کرد: نتیجه آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم. در هر صورت جام حذفی، جام کم اشتباه بودن است. یک اشتباه وحشتناک داشتیم و با گلی که خوردیم، جریمه شدیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از شکست تیمش در برابر نفت مسجدسلیمان اظهار کرد: نتیجه آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم. در هر صورت جام حذفی، جام کم اشتباه بودن است. یک اشتباه وحشتناک داشتیم و با گلی که خوردیم، جریمه شدیم.

وی افزود: حریف با ۱۰ دفاع منظم و فشرده، کار را سخت کرد. در این مسابقات باید از تک موقعیت‌ها استفاده کنید. ادامه هم فشار زیادی آوردیم اما نشد که به گل برسیم. فکر می‌کنم بچه‌ها تلاش فراوانی کردند، اما نشد. برای نفت مسجدسلیمان آرزوی موفقیت در ادامه راه می‌کنیم.

گل‌محمدی در خصوص شرایط تیمش گفت: در لیگ ایران همیشه وقفه بوده، هست و خواهدبود. این شرایط را همیشه فوتبال ما داشته، به هر صورت روزهای فیفادی است و کاری نمی‌شد کرد. با تیم ملی امید بازی کردیم تا ریتم خوب‌مان را حفظ کنیم. بعد از چند برد، وقتی وقفه به وجود می‌آید، کار سخت می‌شود. باید از این بازی‌ها برای لیگ استفاده کنیم تا نقاط ضعف‌مان را شناسایی کنیم.

سرمربی شهرخودرو خراسان در خصوص داوری مسابقه گفت: اعتراضم به زود پرچم زدن کمک داور بود. آنچه ما می دانیم این بود که باید با تامل بیشتری پرچم زده‌شود. تیم داوری در مجموع قضاوت خوبی داشت و به مهدوی خسته‌نباشید می گویم.

گل‌محمدی گفت: هنوز برای در خصوص آسیا صحبت کردن زود است. بازی‌هایی که تا آن موقع در لیگ داریم، به ما کمک می‌کند که نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم.

وی تصریح کرد: تمام تیم‌هایی که اینجا مقابل ما بازی می‌کنند، ۱۰ نفره دفاع می‌کنند. خیلی از تیم‌ها هم با وجود دفاع ۱۰ نفره مقابل ما شکست خوردند. در یک بازی می‌توانیم با تصمیمات خوب در حمله، ببریم، اما یک بازی هم حریف بهتر دفاع می کند. این انتظار که هر بازی در امام رضا(ع) برگزار شود، باید پرگل ببریم، اشتباه است.

گل‌محمدی در خصوص تاخیر پیش‌آمده در بازی گفت: این اتفاقات عجیب در فوتبال ایران رخ می دهد. نمی‌دانم چه باید بگویم، گفتند گویا به خاطر جوراب این بازی با تاخیر آغاز شد که خب طبیعتا در کار ما هم اخلال ایجاد کرد.



منبع: سایت رسمی باشگاه فرهنگی‌ورزشی شهرخودرو خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->