تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزارت خارجه ایران: در سطوح عالی امنیتی و سیاسی موضوع افغانستان را پیگیری می‌کنیم

  • کد خبر: ۷۲۳۱۰
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
وزارت خارجه ایران: در سطوح عالی امنیتی و سیاسی موضوع افغانستان را پیگیری می‌کنیم
سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه در سطوح عالی امنیتی و سیاسی موضوع افغانستان را پیگیری می‌کنیم گفت: طالبان همه افغانستان نیست و نخواهد بود. بخشی از افغانستان است و بخشی از راه حل آتی افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه امروز در نشست خبری خوب در پاسخ به سئوالی در مورد آخرین تحولات افغانستان و اینکه در هفته جاری یکی از روزنامه های صبح در تهران مطلبی را در مورد طالبان منتشر کرده که در آن به نوعی این مطلب مطرح شده که طالبان کنونی با طالبان قبل تفاوت پیدا کرده است، آیا نگاه جمهوری اسلامی ایران در مورد طالبان تغییر پیدا کرده، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در سطوح عالی امنیتی و سیاسی موضوع افغانستان را با جدیت از نزدیک و با نگرانی پیگیری می کند و با طرف های مختلف در افغانستان در حال گفت وگو و رایزنی است.

 

خطیب زاده تأکید کرد: حفظ تمامیت ارضی افغانستان، حفظ وحدت ملی و رعایت حقوق اقلیت ها و دستاوردهایی که ملت افغانستان در طول دو دهه گذشته به سختی به دست آورده برای ما بسیار مهم است و تأکید بر آن داریم که گفت وگوهای اصیل بین‌الافغانی تنها راه حل پایدار برای مسئله افغانستان است. در همین چارچوب ما تلاش می کنیم که گفت وگوها بین گروه های مختلف افغانی تسهیل شود و نماینده ویژه ایران در امور افغانستان در سفری که به این کشور داشتند با گروه های مختلف افغانستانی رایزنی و گفت وگو کرده اند.

 

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با افغانستان و نگاه ایران به طالبان تصریح کرد: طالبان همه افغانستان نیست و نخواهد بود. بخشی از افغانستان است و بخشی از راه حل آتی افغانستان است و آنچه که برای ما مهم است تشکیل دولتی فراگیر با حضور تمامی گروه های افغانستانی و رسیدن به راه حلی مسالمت آمیز و پایدار در این کشور است.

 

این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد: امنیت جمهوری اسلامی ایران و امنیت افغانستان به هم پیوستگی بسیار جدی دارد و همان طور که اشاره شد ما تحولات افغانستان را با دقت و از نزدیک پیگیری می کنیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->