مشهد نارنجی شد | شهرهای قرمز به عدد ۷ رسیدند + نقشه رنگ بندی چند روش عالی برای درمان‌ خانگی سرماخوردگی موجودی آسترازنکا در خراسان رضوی تمام شد وزیر بهداشت: عملا وارد پیک ششم شده‌ایم آخرین آمار کرونا تا ۷ بهمن ۱۴۰۰ | شناسایی ۱۴۲۸۵ بیمار جدید در کشور، فوت ۳۰ تن دیگر حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ مشخص شد (۷ بهمن ۱۴۰۰) قتل پدر به دست فرزندش در رفسنجان کرمان ضرورت تعیین دستمزد واقعی و بهبود قدرت معیشت کارگران در سال آینده دستگیری افرادی که به اسم دوربین مخفی مردم را اذیت می‌کردند + فیلم نگاهی به واقعه محاصره لنینگراد واژگونی مینی بوس در جاده سنتو مشهد + فیلم انتقاد نماینده مجلس از عدم اجرای مناسب نظام «رتبه‌بندی معلمان» واکنش سخنگوی دولت به لایحه رتبه‌بندی معلمان (۷ بهمن ۱۴۰۰) جزئیات ارتقای طبقه شغلی فرهنگیان دارای مدرک «دیپلم» + متن بخشنامه (۷ بهمن ۱۴۰۰) به خاطر یک مشت لایک در یک قدمی پیک ششم روزانه ۶۰ کشته در حوادث رانندگی | ارزیابی مرگ و میر‌های شهری
خبر فوری

طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۲۸۴۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟
مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود. بنابراین، بهتر است خیلی زود دست‌به‌کار شوید و تا فصل این میوه خوشمزه به پایان نرسیده است، قدری مربا برای خودتان درست کنید.

  • قیمت برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
  • تعداد: ۲۰ عدد
  • زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
  • گیلاس: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: یک لیوان
  • جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • زعفران و وانیل: کمی در صورت دلخواه



طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس‌ها را پس از شست‌وشو بگذارید کامل خشک شود. سپس با هسته‌گیر یا به کمک یک سیخ چوبی هسته‌های گیلاس‌ها را درآورید. گیلاس‌ها را داخل ظرفی لایه‌لایه بریزد و روی هر لایه کمی شکر بپاشید تا شکر خوب به خورد گیلاس برود. ظرف را ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

 
مربای گیلاس

باقی‌مانده شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. گیلاس‌ها را از یخچال خارج و به شربت اضافه کنید تا ٣٠ دقیقه‌ای بجوشند. کف روی مربا را حتما بگیرید و دور بریزید.
 
مربای گیلاس
 

مربا که به غلظت کافی رسید، جوهرلیمو، زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید. وقتی مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن، آن را دورن ظرف‌های شیشه‌ای دردار و در جای خنک نگهداری کنید.
 
مربای گیلاس

نکته‌ها
برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قاشق از مربا را درون ظرفی بریزید و داخل یخچال بگذارید. وقتی کامل خنک شد اگر شهد غلیظ بود، مربا آماده است، ولی اگر روان بود، باید قدری دیگر بپزد. حواستان باشد مربایی که قوام نیامده باشد خیلی زود کپک می‌زند. اگر هم زیاد جوشیده باشد، شکرک می‌زند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}