توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است مشهد، پایتخت مسمومیت با مواد شوینده | روایت مرگ خاموش بر اثر سهل‌انگاری که در کمین همه ماست آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: امیدواریم بتوانیم کنکور را حذف کنیم دفاع پلیس فتا از حیثیت دختر نوجوان | بازی مجازی نوجوان، برایش گران تمام شد برای کاهش قند خون چه بخوریم؟ آیا کیک و کلوچه، تنقلاتی کم‌کالری هستند؟ زنان، آمار مصرف قلیان را دو برابر کردند | قلیان‌های طعم‌دار در صدر مصرف
سرخط خبرها

طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۲۸۴۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟
مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود. بنابراین، بهتر است خیلی زود دست‌به‌کار شوید و تا فصل این میوه خوشمزه به پایان نرسیده است، قدری مربا برای خودتان درست کنید.

  • قیمت برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
  • تعداد: ۲۰ عدد
  • زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
  • گیلاس: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: یک لیوان
  • جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • زعفران و وانیل: کمی در صورت دلخواه



طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس‌ها را پس از شست‌وشو بگذارید کامل خشک شود. سپس با هسته‌گیر یا به کمک یک سیخ چوبی هسته‌های گیلاس‌ها را درآورید. گیلاس‌ها را داخل ظرفی لایه‌لایه بریزد و روی هر لایه کمی شکر بپاشید تا شکر خوب به خورد گیلاس برود. ظرف را ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

 
مربای گیلاس

باقی‌مانده شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. گیلاس‌ها را از یخچال خارج و به شربت اضافه کنید تا ٣٠ دقیقه‌ای بجوشند. کف روی مربا را حتما بگیرید و دور بریزید.
 
مربای گیلاس
 

مربا که به غلظت کافی رسید، جوهرلیمو، زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید. وقتی مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن، آن را دورن ظرف‌های شیشه‌ای دردار و در جای خنک نگهداری کنید.
 
مربای گیلاس

نکته‌ها
برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قاشق از مربا را درون ظرفی بریزید و داخل یخچال بگذارید. وقتی کامل خنک شد اگر شهد غلیظ بود، مربا آماده است، ولی اگر روان بود، باید قدری دیگر بپزد. حواستان باشد مربایی که قوام نیامده باشد خیلی زود کپک می‌زند. اگر هم زیاد جوشیده باشد، شکرک می‌زند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->