MSN در میامی! استقلال ۳ کشتی‌گیر روس را جذب کرد کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال اشتباهات مرگبار بیرانوند در بازی ایران-روسیه راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ بهانه‌های عجیب قلعه‌نویی بعد از باخت‌های مکرر | سرنوشت نامعلوم تیم ملی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون
سرخط خبرها

واکنش باشگاه استقلال به اظهارات خداداد افشاریان

  • کد خبر: ۷۲۹۳۰
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
واکنش باشگاه استقلال به اظهارات خداداد افشاریان
باشگاه استقلال نسبت به اظهارات سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال واکنش نشان داده است. افشاریان شب گذشته از عملکرد سید علی، داور بازی استقلال و آلومینیوم اراک دفاع کرده بود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، باشگاه استقلال به دنبال اظهارات خداداد افشاریان در سیما به صحبت‌های وی واکنش نشان داد.
سایت باشگاه استقلال در واکنش به سرپرست کمیته داوران نوشت:

۱/ باشگاه استقلال درک می‌کند که خداداد افشاریان به واسطه سمتش، شاید نتواند علیه داوران موضع بگیرد و به همین دلیل انتظار می‌رود ایشان وقتی توان عذرخواهی ندارند، از ارائه اطلاعات نادرست هم خودداری کنند.

۲/ آقای افشاریان بر اساس کدام فیلم می‌گویید توپ به پای قایدی برخورد کرده؟ در فیلمی که دوربین پشت دروازه ضبط کرده، مشخص است توپ به پای قایدی برخورد نکرده است.

۳/ جالب است که آقای افشاریان بدانند کمک داور بازی وقتی توپ به مطهری رسید، پرچم را به نشانه آفساید بالا برد و برخلاف ایشان معتقد نبود که توپ به قایدی برخورد کرده است.

۴/ مهدی سیدعلی بار‌ها و بار‌ها در این بازی سوت‌های اشتباهی زد که می‌توانست منجر به شکست استقلال شود. در یک صحنه او خطایی هند اسماعیلی چسبیده به محوطه جریمه را گرفت که می‌توانست منجر به باز شدن دروازه استقلال شود. این در حالی بود که چند ثانیه قبل خطای واضح بازیکن آلومینیوم بر روی رضاوند و اسماعیلی گرفته نشده بود و همین عدم اعلام خطا منجر به برخورد توپ با دست اسماعیلی شد.

۵/‌ای کاش آقای افشاریان به جای ۲۰ بار دیدن صحنه گل سالم استقلال، یک بار بازی را در خلوت نگاه می‌کرد و می‌دید مهدی سیدعلی چندبار با سوت‌های اشتباهش مانع از بازیسازی استقلال شد و چندبار باعث ایجاد فرصت گلزنی برای آلومینیوم شد. آقای افشاریان به خوبی‌ می‌دانند چندین اشتباه پیاپی و حتی به ظاهر بی اهمیت تا چه حد روی بازیکنان و کادرفنی یک تیم اثر گذار است و انتظار می‌رود وقتی تا این سطح اشتباهات داوری را می‌بینیم، اگر اشتباهات را قبول نمی‌کنیم، منکر آن‌ها هم نشویم.  

۶/ نیمکت تیم فوتبال استقلال به واسطه تاکیدات چندباره آقای مجیدی، از آرام‌ترین نیمکت‌هاست و حتی در همین بازی با آلومینیوم هم ایشان بار‌ها از نیمکت نشینان و سکونشینان تیمش خواست به داور اعتراضی نکنند، ولی ظاهرا این نوع رفتار منجر به تضییع حق تیم استقلال شده و نمونه آن را در  هفته‌های گذشته هم دیدیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->