گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

قالیباف: مردم هیچ بهانه‌ای از ما نخواهند پذیرفت

  • کد خبر: ۷۳۱۸۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
قالیباف: مردم هیچ بهانه‌ای از ما نخواهند پذیرفت
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دوره جدیدی از حکمرانی آغاز شده و این فرصت کم‌نظیر است و مردم از امروز هیچ بهانه‌ای را از ما نخواهند پذیرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف روز دوشنبه در مراسم معارفه رییس جدید قوه قضاییه با آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و عرض خدا قوت به آیت الله سید ابراهیم رییسی، گفت: رییسی انصافا با تلاش مضاعف و کار تحولی که بر اساس سند تحول انجام داد و مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بود، امید و نشاط را در جامعه به وجود آورد و اطمینان دارم با شناختی که از محسنی اژه‌ای دارم و شناخت دقیقی که او از قوه قضاییه دارند، این حرکت با شتاب بیشتری پیش خواهد رفت.

 

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:‌ واقعیت تلخ است که امروز در شرایط سختی به سر می‌بریم و این شرایط به ویژه برای محرومان و مستضعفان سخت‌تر از همیشه است. هم از بعد مسائل اقتصادی و سرمایه‌گذاران و هم محرومان هر دو طرف در آسیب هستند. همچنین سرمایه‌های اجتماعی رو به کاهش است و اعتماد مردم در شرایط خوبی نیست و این واقعیت تلخی است.

 

قالیباف افزود: خوشبختانه یک دوره جدیدی از حکمرانی و اداری کشور آغاز شده است و در آستانه شروع به کار و مسئولیت پذیری جدیدی هستیم، این دوره را فرصتی بسیار کم نظیر برای حل مشکلات و خدمت به مردم است. این توقع به حق مردم از ما است و مردم دیگر هیچ بهانه‌ای را از ما نخواهند پذیرفت و این وظیفه بر دوش همه ما است و برای موفقیت هیچ بهانه‌ای نیست.

 

وی خاطرنشان کرد: همه ما موظف به کارآمدی و پاسخگویی به مردم، مقام معظم رهبری و در پیشگاه خدا هستیم و مکلف به اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه و ملزم به این هستیم با کارآمدی یک زندگی خوب را با اولویت محرومان و مستضعفان ورق بزنیم و آن را محقق کنیم.

 

رییس قوه مقننه یادآور شد: مکلفیم با کارآمدی و پاسخگویی بتوانیم ثبات اقتصادی و امید و نشاط را در جامعه افزایش دهیم و روشن است که این کار بر عهده دولت بعدی است چون اساس ظرفیت‌های کشور در اختیار قوه مجریه قرار دارد و البته مشخص است دو قوه دیگر باید فعالیت‌ها را تکمیل کنند و در همکاری، همدلی و هم افزایی برای این کارآمدی و پاسخگویی نقش کلیدی دارند.

 

ادامه دارد...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->