وزیر خارجه روسیه: اوضاع غرب آسیا «انفجاری» است! استاندار خراسان رضوی: توسعه اقتصادی بدون توسعه آزادی‌های اجتماعی امکان‌پذیر نیست عملیات جدید یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی‌های جنگی آمریکا (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ، تعرفه های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد پزشکیان: دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کرده است تیم تروریستی وابسته به داعش در کردستان متلاشی شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) دستور وزیر کشور برای رسیدگی فوری به حادثه معدن دامغان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد !
سرخط خبرها

کرملین درباره وخامت در اوضاع افغانستان هشدار داد

  • کد خبر: ۷۳۲۲۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
کرملین درباره وخامت در اوضاع افغانستان هشدار داد
سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) گفت، وضعیت در افغانستان رو به وخامت می‌رود و بی‌ثباتی در آنجا مشهود است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: به طور کلی، ما گفته‌ایم و بارها هم تکرار کرده‌ایم که البته بعد از خروج آمریکاییها ‌و متحدانشان از افغانستان، تحولات در این کشور از جمله دغدغه‌های مهم ما خواهد بود. ما از نزدیک اوضاع را دنبال می‌کنیم و متاسفانه بی‌ثباتی در حال شکل‌گیری است.

 

سخنگوی کرملین همچنین گفت، مساله استقرار نظامیان روسیه در افغانستان مساله مورد بحث آنها نیست. پسکوف گفت: خیر. بحثی درباره این قضیه وجود ندارد.

 

هم زمان با ادامه خروج نظامیان غربی از افغانستان خشونت‌های نظامی در این کشور افزایش یافته و طالبان در حال گسترش مناطق تحت اختیار خود است.

 

جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا تاریخ یازدهم سپتامبر را به عنوان ضرب‌الاجل خروج نطامیان این کشور از افغانستان تعیین کرده است.

 

این روز بیستمین سالگرد حملات القاعده به آمریکا در سال ۲۰۰۱ است که منجر به حمله نظامیان این کشور به افغانستان و سرنگونی حکومت طالبان شد. اما بعضی از گزارش‌ها بیانگر کامل شدن خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان در روزهای آتی و زودتر از زمان مقرر است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->