پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

فعالیت در گمرک اسلام قلعه به طور موقت متوقف شد

  • کد خبر: ۷۳۶۳۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
فعالیت در گمرک اسلام قلعه به طور موقت متوقف شد
عضو هیات مدیره انجمن صنفی حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: فعالیت‌ها به طور موقت در گمرک اسلام‌قلعه متوقف و درخواست شده است که موقتا به مرز ورود صورت نگیرد تا ثبات ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس گزارش برخی از منابع خبری و فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی عصر پنجشنبه ۱۷ تیرماه، نیروهای طالبان بعد از پایان درگیری‌ها و عقب نشینی نیروهای ارتش افغانستان به خاک ایران کنترل گمرک مرزی اسلام قلعه در مرز با جمهوری اسلامی ایران را به دست گرفته‌اند.

 

در همین خصوص با ابراهیم عطایی، عضو هیات مدیره انجمن صنفی حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت‌وگو کردیم و وضعیت و فعالیت‌ها در مرز را از وی جویا شدیم.

 

ماموران افغان در خاک ایران

ابراهیم عطایی در خصوص تصرف گمرک اسلام قلعه به دست طالبان به ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر گمرگ اسلام قلعه بسته شده است و عده‌ای از سربازان و ماموران دولتی افغانستان به سمت مرز ایران فرار کرده‌اند.

 

وی عنوان کرد: فعالیت‌ها به طور موقت در گمرک اسلام‌قلعه متوقف شده و همچنین درخواست شده است که موقتا به مرز ورود صورت نگیرد تا ثبات ایجاد شود.

 

پیش از این نیز مسئولان گمرک ایران اعلام کردند به دلیل تحولات اخیر افغانستان، تجارت ایران با این کشور در مرز دوغارون و ماهیرود متوقف شده است. - سخنگوی گمرک ایران- در این باره توضیح داده که از عصر پنجشنبه و متاثر از تحولات صورت گرفته در کشور افغانستان در اسلام قلعه ولایت هرات در نزدیکی مرز مقابل دوغارون خراسان رضوی و بندر ابونصر فراهی در ولایت فراه افغانستان در مقابل مرز ماهیرود در خراسان جنوبی روند تجارت کشور با افغانستان متوقف شد.

 

وی همچنین از تجار و بازرگانان درخواست کرده که تا اطلاع ثانوی از ارسال محموله‌های تجاری به مرزهای "دوغارون" و "ماهیرود" خودداری کنند.

 

سخنگوی گمرک ایران گفته که مرز میلک در استان سیستان و بلوچستان شامل این محدودیت نیست و فعال است.

 

مقامات محلی استان هرات اظهار نظری نکرده‌اند

اما در همین راستا حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان گزارش داده که برخی رسانه‌های محلی هرات اعلام کردند طالبان پس از درگیری با نیروهای دولتی افغانستان کنترل گمرک مرزی اسلام قلعه هم مرز با ایران را در دست گرفت. این رسانه‌ها همچنین به نقل از منابع مردمی اعلام کردند مأموران دولتی افغانستان به خاک ایران پناه برده‌اند.

 

از سوی دیگر ایرنا نیز نوشته است در ساعات گذشته، مقامات محلی استان هرات هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند. گروه طالبان روز پنجشنبه نیز با حمله به برخی از شهرستان‌های هرات دو شهرستان را در این استان تصرف کرده‌اند اما مقامات محلی هرات گفته‌اند که آن‌ها به صورت تاکتیکی از این شهرستان‌ها عقب نشینی کرده‌اند.

 

تجار ایرانی به گمرکات مرزی دوغارون و ماهیرود افغانستان مراجعه نکنند

همچنین بر اساس گزارش رکنا، دو گمرک مرزی ایران و افغانستان به دست طالبان افتاده است. گمرک مرزی ابونصر فراهی و گمرک مرزی اسلام قلعه از جمله مناطقی است که امروز طالبان در افغانستان آن را تصرف کرده است.

 

چند ماهی است که عملیات طالبان در افغانستان تشدید شده است. اکنون بخش زیادی از شمال و غرب افغانستان در اختیار طالبان است. قسمت‌های زیادی از مرز مشترک ایران و افغانستان نیز عملا به دست طالبان افتاده است.

 

به دنبال تسلط طالبان بر برخی گمرکات مرزی ایران، روح‌الله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران از تجار ایرانی خواسته است که به گمرکات مرزی دوغارون و ماهیرود افغانستان مراجعه نکنند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->