پزشکیان تهران را به مقصد دوحه ترک کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاسخ مبهم ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ونزوئلا دیوان محاسبات کشور بر فرآیند اجرای بیمه خبرنگاران نظارت خواهد کرد پزشکیان پیش از سفر به دوحه: رژیم صهیونیستی به اکثر کشورهای اسلامی تجاوز کرده است انتقادگسترده از پیش‌نویس مصوبه نشست امروز سران عربی-اسلامی در قطر عراقچی در ایکس: ایران در مقابله با بلایی که منطقه را تهدید می‌کند در کنار مسلمانان ایستاده است دیدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با خانواده فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امکان ثبت غیرحضوری اعتراض به جرایم رانندگی فراهم شد تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه نماینده ادوار مجلس: مذاکره با آمریکا دلیلی بر علاقه به ارتباط با آمریکا نیست ساعت کاری ادارات خراسان شمالی در روز ۲۴ شهریور ماه تغییر کرد + جزئیات هشدار لازارینی: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد شهادت یک جوان لبنانی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شهادت ۳۱ خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن فعال شدن آژیر‌های خطر در جنوب فلسطین اشغالی حرکت ۸ کشتی «ناوگان پایداری» برای شکستن محاصره غزه فرماندار آمریکایی: شبکه‌های اجتماعی «سرطان» جامعه هستند پیش‌نویس بیانیه پایانی اجلاس کشورهای عربی و اسلامی منتشر شد | نه به اقدام قاطع علیه اسرائیل پیشروی ارتش اسرائیل در سوریه ادامه دارد | رژیم جولانی اقدامی نمی‌کند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و فواد حسین وزرای امور خارجه ایران و عراق پزشکیان: بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و وحدت داخلی هستیم آمار تلفات اسرائیل در جنگ منتشر شد | رسانه‌های صهیونیستی: آمار تلفات اسرائیل باور نکردنی است (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۸۰ پهپاد اوکراینی بر فراز ۱۰ منطقه روسیه سرنگون شدند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) هشدار وزارت دفاع ترکیه درباره ماجراجویی‌های اسرائیل اسلامی: استانداردهای آژانس دوگانه است | ضرورت وضع قانون ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاخ سفید: آمریکا نتوانست پیروز نبرد نظامی در افغانستان باشد

  • کد خبر: ۷۳۶۳۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۲
کاخ سفید: آمریکا نتوانست پیروز نبرد نظامی در افغانستان باشد
سخنگوی کاخ سفید گفت: آمریکا دیگر هیچ ماموریت نظامی تعریف شده‌ای در افغانستان نخواهد داشت. ما نتوانستیم پیروز نبرد نظامی افغانستان باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت: حضور ما در افغانستان یک جنگ ۲۰ ساله نظامی بود که نتوانست پیروزی برای ما به همراه بیاورد. با این حال ما به مردان و زنانی که در این مدت در خدمت ارتش آمریکا بودند افتخار می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: دولت بایدن به دنبال راه حلی سریع برای انتقال زنان و مردان افغانستانی است که در مدت حضور نیرو‌های نظامی آمریکا به عنوان مترجم، خبرنگار و کارکنان سفارت‌ها فعالیت می‌کردند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->