ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به تصویب نشدن قطعنامه لغو تحریم‌های ایران: شورای امنیت سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود
سرخط خبرها

استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا

  • کد خبر: ۷۳۸۴۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا
۳۴ نهاد در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی آمریکا اضافه شدند

خبرگزاری «رویترز» در خبری از تحریم‌های جدید واشینگتن علیه سه کشور ایران، چین و روسیه خبر داده است. در این خبر آمده است که وزارت بازرگانی آمریکا به تازگی، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ۳۴ شرکت و نهاد را در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی این وزارتخانه اضافه کرده است. بر اساس این بیانیه، وزارت بازرگانی آمریکا نام ۱۴ شرکت چینی را به بهانه آنچه «نقض حقوق بشر در استان سین کیانگ» خوانده شده، در فهرست سیاه خود گنجانده است. وزارت بازرگانی آمریکا می‌گوید چین در این استان به «نسل کشی و جنایت علیه بشریت ادامه می‌دهد.»

 

علاوه بر این، نام ۶ شرکت چینی به اتهام تلاش برای انتقال فناوری‌های آمریکایی به چین برای استفاده در صنایع نظامی در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفته است. در این میان، ۸ شرکت و نهاد نیز به اتهام «تسهیل صادرات اقلام آمریکایی به ایران خلاف اداره صادرات آمریکا یا فروش این اقلام به شرکت‌هایی که در فهرست تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی، اوفک، وابسته به وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارند» در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا جای گرفته اند و نام ۶ شرکت نیز به اتهام فروش قطعات الکترونیکی که می‌تواند در «پیشبرد برنامه‌های نظامی روسیه» به کار رود، به این فهرست اضافه شده است.


وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده است که این ۳۴ شرکت و نهاد در فعالیت‌های تهدیدکننده سیاست خارجی، امنیت ملی و ارزش‌های آمریکا نقش دارند یا احتمال ایفای نقش آن‌ها در چنین فعالیت‌هایی در آینده وجود دارد. جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، نیز درباره این تحریم‌های جدید گفته است: ما به رویکرد تهاجمی خود در کنترل صادرات ادامه خواهیم داد تا دولت ها، شرکت‌ها و اشخاص را به دلیل تلاش برای دستیابی به تجهیزات آمریکایی به منظور فعالیت‌های خراب کارانه در کشور‌هایی مثل چین، ایران و روسیه پاسخ گو کنیم.


شرکت‌هایی که در لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار می‌گیرند، از انجام هر گونه تجارت با شرکت‌های آمریکایی، مگر در صورت کسب مجوز از دولت فدرال آمریکا منع می‌شوند. اما این نخستین بار نیست که دولت آمریکا، به استراتژی تحریمی در جهت کنترل کشور‌هایی می‌پردازد که در رقابت ایدئولوژیک و اقتصادی با آن هستند و سیاست‌هایی مغایر با این کشور را دنبال می‌کنند.

 

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در نشست خبری هفتگی خود، در واکنش به تحریم‌های جدید دولت آمریکا برای قرار دادن نام ٣٤شرکت و نهاد در لیست سیاه به بهانه همکاری با ایران، روسیه و چین گفت: لیست سیاه آمریکا در واقع ابزاری برای سرکوب برخی شرکت‌ها و صنایع معین در چین به بهانه حقوق بشر و ابزاری است که آمریکا از آن برای بی ثبات کردن سین کیانگ و مهار چین استفاده می‌کنند. چین، قاطعانه با این مخالف است.
وی افزود: چین همه اقدامات لازم را برای حراست قاطع از حقوق و منافع شرکت‌های چینی و مقابله با تلاش‌های آمریکا به منظور دخالت در امور داخلی چین به کار خواهد بست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->