وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است
سرخط خبرها

استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا

  • کد خبر: ۷۳۸۴۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا
۳۴ نهاد در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی آمریکا اضافه شدند

خبرگزاری «رویترز» در خبری از تحریم‌های جدید واشینگتن علیه سه کشور ایران، چین و روسیه خبر داده است. در این خبر آمده است که وزارت بازرگانی آمریکا به تازگی، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ۳۴ شرکت و نهاد را در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی این وزارتخانه اضافه کرده است. بر اساس این بیانیه، وزارت بازرگانی آمریکا نام ۱۴ شرکت چینی را به بهانه آنچه «نقض حقوق بشر در استان سین کیانگ» خوانده شده، در فهرست سیاه خود گنجانده است. وزارت بازرگانی آمریکا می‌گوید چین در این استان به «نسل کشی و جنایت علیه بشریت ادامه می‌دهد.»

 

علاوه بر این، نام ۶ شرکت چینی به اتهام تلاش برای انتقال فناوری‌های آمریکایی به چین برای استفاده در صنایع نظامی در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفته است. در این میان، ۸ شرکت و نهاد نیز به اتهام «تسهیل صادرات اقلام آمریکایی به ایران خلاف اداره صادرات آمریکا یا فروش این اقلام به شرکت‌هایی که در فهرست تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی، اوفک، وابسته به وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارند» در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا جای گرفته اند و نام ۶ شرکت نیز به اتهام فروش قطعات الکترونیکی که می‌تواند در «پیشبرد برنامه‌های نظامی روسیه» به کار رود، به این فهرست اضافه شده است.


وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده است که این ۳۴ شرکت و نهاد در فعالیت‌های تهدیدکننده سیاست خارجی، امنیت ملی و ارزش‌های آمریکا نقش دارند یا احتمال ایفای نقش آن‌ها در چنین فعالیت‌هایی در آینده وجود دارد. جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، نیز درباره این تحریم‌های جدید گفته است: ما به رویکرد تهاجمی خود در کنترل صادرات ادامه خواهیم داد تا دولت ها، شرکت‌ها و اشخاص را به دلیل تلاش برای دستیابی به تجهیزات آمریکایی به منظور فعالیت‌های خراب کارانه در کشور‌هایی مثل چین، ایران و روسیه پاسخ گو کنیم.


شرکت‌هایی که در لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار می‌گیرند، از انجام هر گونه تجارت با شرکت‌های آمریکایی، مگر در صورت کسب مجوز از دولت فدرال آمریکا منع می‌شوند. اما این نخستین بار نیست که دولت آمریکا، به استراتژی تحریمی در جهت کنترل کشور‌هایی می‌پردازد که در رقابت ایدئولوژیک و اقتصادی با آن هستند و سیاست‌هایی مغایر با این کشور را دنبال می‌کنند.

 

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در نشست خبری هفتگی خود، در واکنش به تحریم‌های جدید دولت آمریکا برای قرار دادن نام ٣٤شرکت و نهاد در لیست سیاه به بهانه همکاری با ایران، روسیه و چین گفت: لیست سیاه آمریکا در واقع ابزاری برای سرکوب برخی شرکت‌ها و صنایع معین در چین به بهانه حقوق بشر و ابزاری است که آمریکا از آن برای بی ثبات کردن سین کیانگ و مهار چین استفاده می‌کنند. چین، قاطعانه با این مخالف است.
وی افزود: چین همه اقدامات لازم را برای حراست قاطع از حقوق و منافع شرکت‌های چینی و مقابله با تلاش‌های آمریکا به منظور دخالت در امور داخلی چین به کار خواهد بست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->