نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه ایران در مرز دوغارون

  • کد خبر: ۷۳۹۲۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه ایران در مرز دوغارون
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن بازدید از مرز دوغارون گفت: هیچ گونه مشکلی در مرز‌های ایران نبوده و جای نگرانی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازدید از مرز مشترک ایران و افغانستان گفت: در حال حاضر تمامی مرز‌های مشترک ایران با افغانستان در امنیت کامل به سر می‌برند و با توجه به اتفاقات چند روز گذشته در آن سوی مرز‌های افغانستان، هیچ گونه مشکلی در مرز‌های ایران نبوده و جای نگرانی نیست.

 

سردار پاکپور در ادامه افزود: با توجه به تحرکات و برخی از جنگ‌های داخلی در کشور افغانستان شاید در این میان عده‌ای از افراد و اشرار از موقعیت سواستفاده کنند و قصد ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران را داشته باشند که بدون شک از سوی نیرو‌های مسلح این منطقه جواب قاطعی خواهند گرفت.

 

لازم به ذکر است که بازدید از نقطه صفر مرزی ایران با افغانستان از دیگر برنامه‌های سفر فرمانده نیروی زمینی سپاه به گذرگاه زمینی دوغارون بود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->