وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفرسورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهوری به مشهد

  • کد خبر: ۷۴۰۵
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴
سفرسورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهوری به مشهد
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان روز دوشنبه به منظور شرکت در نشست ملی فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان خراسان رضوی به مشهد سفر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری درچارچوب این سفر یک روزه ضمن دیدار با تولیت آستان قدس رضوی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی توس و مرکز رشد فرهنگی وابسته به پارک فناوری خراسان دیدن می‌کند.
وی همچنین تعدادی از طرح‌های حوزه خدمات شهری مشهد و دارو‌های حوزه دامی شرکت نفت فریمان را افتتاح و رونمایی خواهد کرد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در ادامه از روند ساخت کارخانه نوآوری مشهد بازدید می‌کند.

سرمایه‌گذاری در حوزه غذا و دارو اولویت‌ معاونت علمی ریاست جمهوری است

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان روز دوشنبه در مراسم رونمایی از داروی جدید شرکت داروسازی نصر فریمان گفت: سرمایه‌گذاری و حمایت از فعالان در حوزه غذا و دارو به ویژه داروهای دامی از اولویت‌های جدی این معاونت است.

به گفته وی، با توجه به بالا بودن میزان واردات و وابستگی در حوزه داروهای دامی و غذا ضروت دارد سرمایه‌گذاری در این حوره تحت حمایت بیشتر قرار گیرد.

 وی ادامه داد: حوزه داروهای دام و طیور حوزه ای فوق العاده درآمدزاست و هر گونه فعالیت در این حوزه می تواند به بهره وری اقتصادی منجر شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ضرورت حل مشکلات شرکت های داروسازی گفت: شرکت داروسازی نصر فریمان جزء شرکت های مهم در کشور است و می تواند موجب رشد اقتصادی در فریمان شود.

در پایان این مراسم از داروی نانوامولوسیون تزریقی دامی طولانی اثر ویتامین AD3E  تولید شرکت داروسازی نصر فریمان توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی شد.

شرکت داروسازی نصر در شهرستان فریمان با ۳۳ هزار متر مربع مساحت یکی از بزرگترین تولید کنندگان داروهای استریل تزریقی درایران و منطقه خاورمیانه است که هم اکنون بیش از ۲۸۰ نفر پرسنل دارد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->