تردید اسکوچیچ در مورد ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی چشمی و حسینی بعد از رضاییان تمدید می‌کنند تاجرنیا بخشش ساپینتو را تکذیب کرد فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس مرادمند از استقلال جدا شد باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد ناکامی بایرن مونیخ در جذب لویس دیاز مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد زمان بازی‌های ال‌کلاسیکو در فصل جدید لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) مشخص شد
سرخط خبرها

جزییاتی جدید و جالب از ماجرای تیم آینده مغانلو| شانس پرسپولیس زیاد شد؟

  • کد خبر: ۷۴۲۷۰
  • ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
جزییاتی جدید و جالب از ماجرای تیم آینده مغانلو| شانس پرسپولیس زیاد شد؟
تیم پرسپولیس با توجه به یک بند، در ماجرای رضایت نامه دائمی مغانلو اولویت دارد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، با توجه به اینکه هنوز این فصل از لیگ برتر فوتبال کشورمان تمام نشده اما تکلیف شهریار مغانلو مهاجم قرضی پرسپولیس و تیم آینده این بازیکن مشخص نیست.

 

در نیم فصل بود که پرسپولیس با پرداخت مبلغی نزدیک به ۵۰ هزار یورو رضایت نامه قرضی شهریار مغانلو را از باشگاه سانتاکلارا پرتغال دریافت کرد. بعد از بازی هایی که مغانلو برای پرسپولیس در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا انجام داد حالا مشتریان داخلی و خارجی هم دارد. منهای مشتریان خارجی مانند زنیت سن پترزبورگ یکی دو تیم صنعتی ایرانی هم برای جذب مغانلو پیشنهادات سنگین و وحشتناکی را به باشگاه سانتاکلارا پرتغال ارائه دادند.

 

یکی از این باشگاه های صنعتی به این باشگاه پرتغالی اعلام کرده است برای صدور رضایتنامه مغانلو حاضر ۵۰۰ هزار یورو یعنی نزدیک به ۱۵ میلیارد تومان را پرداخت کند. این در شرایطی است که باشگاه پرسپولیس برای نیم فصل نزدیک به ۵۰ هزار یورو بابت رضایتنامه پرداخت کرده است. این مبلغ غیر از مبلغی است که برای خود مغانلو در نظر گرفته شده که با توجه به پول رضایت نامه احتمالاً بیشتر از ۱۰ میلیارد تومان هم برای خود مغانلو کنار گذاشته شده است.

 

با این وجود اما بند جالبی در قرارداد قرضی مغانلو با پرسپولیس وجود دارد. در این بند اعلام شده که پس از پایان قرارداد قرضی مغانلو اولویت مذاکره باشگاه سانتاکلارا با باشگاه پرسپولیس خواهد بود. این در شرایطی است که مغانلو هم خودش می‌خواهد در ایران برای پرسپولیس بازی کند و دوست ندارد که به تیم دیگری برود.

 

مسئله مهم اینجاست که باشگاه پرسپولیس تا چه اندازه می‌تواند با پیشنهاد ۵۰۰ هزار یورویی رقیب ایرانی‌اش رقابت کند؟ شنیده ها حاکی از آن است که در مورد مبلغ نهایی باشگاه برای رضایتنامه مغانلو در شرایطی تصمیم‌گیری می‌شود که ابتدا تکلیف اسپانسر و کارگزار باشگاه برای فصل آینده معلوم شود و مشخص شود که باشگاه از این قسمت چقدر درآمد زایی می کند.

 

هرچند با توجه به سیاست‌های فعلی مدیران باشگاه پرسپولیس بعید است که حتی در شرایطی که پول هم فراهم باشد مدیران باشگاه برای به هم نخوردن بالانس قراردادها و عدم ایجاد تفرقه، پول زیاد و خارج از عرفی را برای رضایت نامه و خود مغانلو و هیچ بازیکن دیگری پرداخت کنند.

 

باید منتظر ماند و دید که شهریار مغانلو فصل آینده در چه تیمی توپ می‌زند و سرنوشتش بازهم با پرسپولیس گره می‌خورد یا او را در لباس یک تیم ایرانی دیگر یا یک تیم جدید خارجی می بینیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->