آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) سفر مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه به کابل | آب و مهاجران محور گفت‌و‌گو‌ها فوتسالیست افغانستانی بهترین بازیکن جام رمضان فوتسال مشهد شد
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملل درباره بروز فاجعه انسانی در افغانستان

  • کد خبر: ۷۴۳۲۶
  • ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
هشدار سازمان ملل درباره بروز فاجعه انسانی در افغانستان
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با هشدار در باره بروز فاجعه انسانی در افغانستان اعلام کرد از ماه ژانویه ۲۰۲۰ (دی ۱۳۹۹) تاکنون حدود ۲۷۰ هزار نفر از مردم این کشور به دلیل جنگ آواره شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایگاه خبری « اورآسیا ریویو » با بدتر شدن وضعیت امنیت در افغانستان در پی خروج نیروهای خارجی از خاک این کشور و پیشروی طالبان ،تعداد افرادی که از این کشور خارج می شوند و یا به دلیل اخاذی گروههای شبه نظامی غیر دولتی قرار می گیرند هر روز افزایش می یابد.

 

"بابر بلوچ"، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه،در مقر این سازمان در ژنو با هشدار در باره بروز فاجعه انسانی در افغانستان گفته است که به دلیل افزایش جنگ‌ از ماه ژانویه سال جاری میلادی به این سو، ۲۷۰ هزار نفر در این کشور آواره شده‌اند.

 

طبق آمار ارایه شده از سوی این نهاد، با ثبت این آمار، رقم بی‌خانمان‌ها در افغانستان به ۳.۵ میلیون نفر رسیده است.

 

بلوچ گفته است که شماری از غیرنظامیان به نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل متحد گفته‌اند که افزون بر جنگ مداوم، گروه‌های مسلح غیر مسوول از آنان در مسیر راه‌ها اخاذی می‌کنند.

 

از سویی دیگر، این آوارگان از وجود مین‌ها در مسیر رفت‌وآمد عمومی و نیز قطع خدمات اجتماعی و از دست دادن درآمد خود نگران هستند.

 

سخنگوی این نهاد تصریح کرده است که طی سه ماه نخست سال جاری میلادی تلفات غیرنظامیان ۲۹درصد افزایش یافته است که بیش‌تر آنان زنان و کودکان هستند.

 

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، گفته است این نهاد با وجود چالش‌ها در باره دسترسی به گروه‌های آسیب‌پذیر، به خانواده‌هایی که به تازگی آواره شده‌اند غذا، مسکن اضطراری، آب، امکانات بهداشتی و کمک نقدی فراهم کرده است.

 

از سویی دیگر، سخنگوی این نهاد خاطرنشان کرده است که درگیری‌های مداوم، افزایش تعداد آوارگان ، ویروس کرونا، آفت‌های طبیعی از جمله خشکسالی و فقر در افغانستان به اوج خود رسیده است.

 

در همین حال، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواست تا در این لحظه حساس به دولت و مردم افغانستان کمک کنند.

 

ایران و پاکستان میزبان حدود ۹۰ درصد از مجموع جمعیت شش میلیونی پناهندگان افغان است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->