منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو
سرخط خبرها

مجیدی از فغانی راضی است، گل محمدی ناراضی| چرا ارسلان مطهری اخراج نشد؟

  • کد خبر: ۷۴۴۹۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
مجیدی از فغانی راضی است، گل محمدی ناراضی| چرا ارسلان مطهری اخراج نشد؟
فرهاد مجیدی از قضاوت فغانی ابراز رضایت کرده، اما بحیی گل محمدی به شدت از قضاوت فغانی ناراضی است و اعتقاد دارد داور باید مطهری را اخراج می‌کرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، عملکرد علیرضا فغانی به جز صحنه خطای ارسلان مطهری بی حرف و حدیث بود. درحالی که سرمربی استقلال از قضاوت فغانی ابراز رضایت کرده، اما یحیی گل محمدی نسبت به عملکرد این داور شدیدا معترض است. گل محمدی در این باره می‌گوید:«صحنه‌ای دقیقه ۱۳ یا ۱۴ بازی بود که مطهری باید بدون شک اخراج می‌شد. در مجموع تیم فغانی خوب قضاوت کرد اما نظر کارشناسان را دیدم که اعتقاد داشتند مطهری باید اخراج می‌شد.»


گل محمدی سپس به متعادل بودن بازی اشاره کرد:« بازی متعادلی بود، هم تیم ما و هم حریف محتاطانه بازی کردند، موقعیت زیادی روی دروازه‌ها نبود و در نهایت پنالتی تیم صعودکننده را تعیین کرد. هر تیمی تمرکز بیشتری داشته باشد و بتواند پنالتی بیشتری گل کند برنده می‌شود که استقلال این کار را بهتر انجام داد.» سرمربی سرخ ها که درلیگ نیز شرایط با ثباتی ندارد، درباره مسیر سختی که تیمش تا اینجا سپری کرده نیز توضیحاتی داد:« ما مسیر سختی پشت سر گذاشتیم، ۱۴ ماه تمرین داریم و مسابقه می دهیم در حالی که در اروپا هم لیگ و هم یورو تمام شده است اما ما هنوز ادامه می‌دهیم و وارد ماه پانزدهم می شویم. این اتفاق برای تیم ها مخصوصا ما که مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را پیش رو داشتیم سخت بود اما من از تک تک بچه ها تشکر می کنم که به خاطر این همه انگیزه تیم را اینجا رساندند. در لیگ شانس اول قهرمانی هستیم، سه بازی پیش رو داریم که باید تمرکزمان روی لیگ باشد تا قهرمان شویم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->