ویدئو | اقدام عجیب خلبان ایرانی علیه مسافران ناراضی کیش - تهران فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) بررسی می‌شود مدارس قوچان فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) تعطیل شدند محدودیت‌های تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد اعلام شد (۸ بهمن ۱۴۰۰) ویدئو | تزریق دوز سوم واکسن کرونا اجباری خواهد شد (۸ بهمن ۱۴۰۰) کشف جسد یک زن میانسال در ارتفاعات زکریای مشهد آخرین آمار کرونا تا ۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶۷۵۷ ابتلا و ۲۳ فوتی جدید کرونا در کشور اثربخشی دُزهای یادآور در کاهش خطر مرگ ناشی از اُمیکرون چقدر است؟ معاون وزیر بهداشت: ۲ دوز واکسن فقط ۱۰ درصد ایمنی در مقابل اومیکرون ایجاد می‌کند مشهد نارنجی شد | شهرهای قرمز به عدد ۷ رسیدند + نقشه رنگ بندی چند روش عالی برای درمان‌ خانگی سرماخوردگی موجودی آسترازنکا در خراسان رضوی تمام شد وزیر بهداشت: عملا وارد پیک ششم شده‌ایم آخرین آمار کرونا تا ۷ بهمن ۱۴۰۰ | شناسایی ۱۴۲۸۵ بیمار جدید در کشور، فوت ۳۰ تن دیگر حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ مشخص شد (۷ بهمن ۱۴۰۰) قتل پدر به دست فرزندش در رفسنجان کرمان ضرورت تعیین دستمزد واقعی و بهبود قدرت معیشت کارگران در سال آینده دستگیری افرادی که به اسم دوربین مخفی مردم را اذیت می‌کردند + فیلم نگاهی به واقعه محاصره لنینگراد واژگونی مینی بوس در جاده سنتو مشهد + فیلم
خبر فوری
آیا نوشیدن یک فنجان قهوه، خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد؟
قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که خواص ضدالتهاب دارد و می‌تواند خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است و خاصیت ضد التهاب دارد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف آن در افراد مسن موجب کاهش خطر ابتلا به ذات‌الریه می‌شود.

این تحقیق با تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال بریتانیایی که در بانک اطلاعات پزشکی (Biobank) آن کشور ثبت شده است، رابطه بین رژیم غذایی افراد و ابتلا به کووید۱۹ را بررسی کردند.

از جمله عواملی که در این پژوهش بررسی شده است، می‌توان به مصرف روزانه قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز و میوه و سبزیجات اشاره کرد. با توجه به این نکات و آمار به‌دست‌آمده از تجزیه و تحلیل سوابق موجود در بانک اطلاعاتی که حاکی از کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به کروناست، درصورت نوشیدن دست‌کم یک فنجان قهوه در روز، پژوهشگران قابلیت این ماده در زمینه محافظت از سیستم ایمنی را تایید کرده و بررسی بیشتر در این زمینه را ضروری دانسته‌اند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر سبزیجات (پخته یا خام، به‌استثنای سیب‌زمینی) به‌طور روزانه، خطر ابتلا به کووید۱۹ را کاهش می‌دهد.

براساس این پژوهش، استفاده دائم از گوشت‌های فرآوری‌شده (مانند سوسیس و کالباس) حتی به‌اندازه نزدیک به نیم‌وعده روزانه، خطر ابتلا به کرونا را بالا می‌برد، درحالی‌که مصرف گوشت قرمز (غیرفرآوری‌شده) در این زمینه تاثیری ندارد.

در این پژوهش آمده است: نتایج ما از این فرضیه پشتیبانی می‌کند که عوامل تغذیه‌ای جنبه‌های متفاوتی از سیستم ایمنی بدن و در نتیجه میزان قابلیت ابتلا به کووید۱۹ را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین تشویق به رعایت برخی رفتار‌های تغذیه‌ای (مانند افزایش مصرف سبزیجات و کاهش استفاده از گوشت‌های فرآوری‌شده) می‌تواند به رهنمود‌های حفاظتی دربرابر کووید۱۹ اضافه شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}