دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رگبار پراکنده در جنوب و شمال کشور

  • کد خبر: ۷۵۱۶۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
رگبار پراکنده در جنوب و شمال کشور
بر اساس گزارش مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، امروز(اول مرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های هرمزگان، فارس، شمال بوشهر، جنوب کرمان، گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان غربی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان اظهار کرد: روزهای شنبه (۲ مرداد) و یکشنبه (۳ مرداد) نیز در استان‌های هرمزگان، فارس، شمال بوشهر، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از بارش پراکنده در روز دوشنبه (۴ مرداد) در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، هرمزگان، شرق و جنوب فارس و بوشهر خبر داد و گفت: سه شنبه (۵ مرداد) این شرایط برای اردبیل، ارتفاعات گیلان و مازندران برقرار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز (اول مردادماه) در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل و از شنبه تا اواسط هفته آینده در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود علاوه بر این از امروز تا یکشنبه (۳ مرداد) دما بین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد در استان اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر کاهش می‌یابد و طی پنج روز آینده نیز مناطق شرقی دریای عمان و از اواخر وقت جمعه تا یکشنبه (اول تا ۳ مرداد)  دریای خزر مواج خواهد بود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی وضعیت آب و هوایی پایتخت را طی سه روز آتی پیش بینی کرد و گفت: فردا (۲ مرداد) دمای هوای تهران بین ۴۰ تا ۲۹ درجه سانتیگراد و پس فردا(۳ مرداد)بین ۳۹ تا ۲۸ درجه سانتیگراد متغیر اسن و همانند دو روز گذشته صاف گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می شود.

ضیائیان در پایان درباره گرمترین و خنک ترین مراکز استان‌های کشور طی امروز و فردا (۲۸ و ۲۹ تیرماه) اظهارکرد: اهواز با بیشینه دمای ۴۷ و ۴۸ درجه سانتیگراد و یاسوج با بیشینه دمای ۲۹ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرمترین و خنک‌ترین مرکز استان کشور خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->