یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین
سرخط خبرها

تائید مصونیت سازی بالای واکسن سینوفارم در یک تحقیق جدید

  • کد خبر: ۷۵۱۹۱
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
تائید مصونیت سازی بالای واکسن سینوفارم در یک تحقیق جدید
نتایج یک تحقیق جدید در کشور مجارستان نشان می‌دهد که واکسن چینی سینوفارم در میان افراد زیر 50 سال تا حد 90 درصد دربرابر کووید-19 مصونیت ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از آسوشیتدپرس ، دو پژوهشگر در کشور مجارستان با آزمایش نمونه خون 450 تن از افراد حداقل دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم به این نتیجه رسیدند که 90 درصد افراد زیر 50 سال پادتن‌ها (آنتی‌بادی) لازم را در بدن خود دارند. 

سازمان جهانی بهداشت در ماه مه (اردیبهشت) واکسن سینوفارم را تایید کرد و هم‌اکنون این واکسن ساخت چین در بیش از 50 کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این تحقیق که نتایج آن در این هفته بصورت آنلاین منتشر شده در عین حال حاکی است که تنها نیمی از افراد بالای 80 سال که واکسن سینوفارم تزریق کرده‌اند در بدن خود آنتی‌بادی لازم را تولید کرده‌اند. بر اساس این گزارش ، هر چند سطح آنتی‌بادی در بدن معیار مستقیمی برای سنجش میزان محافظت از افراد در برابر کووید-19 نیست اما شواهد روزافزونی حاکی است که میزان آنتی‌بادی می‌تواند سنجه خوبی برای این منظور باشد. برخی کارشناسان هم گفته‌اند "کیت‌های آزمایشی" انتخاب شده ممکن است میزان صحت آزمایش را محدود کرده باشد.

در همین حال ،‌ کمیسیون ملی بهداشت چین از اظهارنظر درباره نتایج این تحقیق خودداری کرده و تاکید کرده که تنها به تحقیقات انجام شده توسط دولت‌ها یا موسسات مهم واکنش نشان می‌دهد. از سوی دیگر ، یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که کارشناسان این سازمان از نتایج این تحقیق آگاه هستند و در حال بررسی تمام شواهد و مدارک موجود هستند.

به گزارش ایرنا ، واکسن سینوفارم مبتنی بر یک ویروس غیرفعال است. شرکت سینوفارم این واکسن را با همکاری موسسه ویروس شناسی ووهان و موسسه محصولات بیولوژیکی پکن تولید کرده است. واکسن های غیرفعال برای دهه ها آزمایش شده و با موفقیت در برابر بیماری هایی نظیر دیفتری، هپاتیت B، فلج اطفال، سرفه سیاه و کزاز استفاده شده اند.

تولیدکنندگان واکسن معمولاً  پنج مسیر فنی را در سراسر جهان پیش می گیرند که «واکسن ویروس غیرفعال» رایج ترین روش است. ویژگی های این نوع واکسن، تولید ساده و سریع با ایمنی بالا است و معمولاً برای مقابله با بیماری های حاد استفاده می‌شود. آزمایش های فاز سوم واکسن سینوفارم در ۱۰ کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، بحرین، پرو، مغرب ، آرژانتین، اردن و پاکستان انجام شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->