انتصابات جدید در شهرداری مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) اقدامات توسعه‌ای، تجهیز و بهسازی در سایت بانوان بوستان‌های بهشت و ارم مشهد در سال ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: دو توقفگاه ناوگان باری با ظرفیت توقف ۷۰۰ خودرو سنگین افتتاح می‌شود معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به باکو رفت بهره‌برداری از بوستان بانوان بسیج مشهد تا پایان ماه صفر سال ۱۴۰۴ جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ دامپزشکی خراسان رضوی درباره قربانی‌کردن دام در معابر عمومی خراسان رضوی هشدار داد تداوم آلودگی هوا در کلانشهر مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بهره‌برداری از ۵۵‌ هزار مترمربع توقفگاه جدید در مشهد برای ناوگان باری سنگین تا پایان ۱۴۰۴ اجرای پرشتاب پروژه‌های شهری مشهد در میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح ابوطالب حسینیه‌ای به وسعت شهر مشهد ۶۰۳ مدرسه در مشهد و خراسان رضوی آماده برای اقامت زائران در تابستان درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی
سرخط خبرها

پایان هفته؛ اوج موج پنجم کرونا در مشهد و خراسان رضوی

  • کد خبر: ۷۵۲۲۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
پایان هفته؛ اوج موج پنجم کرونا در مشهد و خراسان رضوی
بحران کرونا به‌اندازه‌ای جدی و فراگیر است که طبق اعلام دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، همه بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

مهدی عسکری | شهرآرانیوز؛ به خطرناک‌ترین و بحرانی‌ترین زمان شیوع کرونا در شهر رسیده‌ایم. بحران به‌اندازه‌ای جدی و فراگیر است که طبق اعلام دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، همه بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش درآمده‌اند و دستور داده شده است همه عمل‌های غیرضروری لغو شود و همه ظرفیت بیمارستان‌های عمومی و خصوصی به درمان کرونا اختصاص یابد.


به‌گفته علی‌اصغر انجیدنی، تعداد بیماران بستری کرونایی زیرپوشش بیمارستان‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از مرز هزار نفر گذشته و این تعداد در خراسان‌رضوی به ۱۳۰۰نفر رسیده است. آمار مراجعات کرونایی به مراکز منتخب کرونا در مشهد به بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است و اکنون نتیجه آزمایش افزون بر ۳۵درصد از مراجعه‌کنندگان به مراکز منتخب دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد مثبت می‌شود.

 

دراین‌میان سهم چشمگیری از کرونا در این شهر به‌دلیل سفر و پذیرش بیماران کرونایی از استان‌های هم‌جوار به خراسان‌رضوی و مشهد است و بخش زیادی از تخت‌های بیمارستانی شهر در اشغال بیماران غیربومی است. وضعیت در شهر‌های سرخس، سبزوار، گناباد، درگز، کاشمر، بینالود، قوچان و چناران هم قرمز است. اکنون بیش از ۳۳۰هزار نفر از اتباع خارجی که بیشتر آن‌ها افغانستانی هستند، زیرپوشش خدمات سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد قرار دارند و خطر انتقال سویه جدید از این جهت نیز وجود دارد.


روز‌های سخت‌تر در راه است

وضعیت قرار است سخت‌تر و بدتر از این هم بشود و به‌گفته انجیدنی، طبق پیش‌بینی‌ها، در هفته آینده کرونا در استان گسترش یافته و در روز‌های پایانی این هفته موج پنجم کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی به اوج قله می‌رسد.


آخرین تغییرات در وضعیت قرمز

اکنون و در آخرین تغییرات برای وضعیت قرمز کرونایی، همه فعالیت‌های اداره‌ها و دستگاه‌های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران، به‌استثنای نیرو‌های مسلح کشور، باید با کاهش تا یک‌دوم کارکنان ارائه‌دهنده خدمات ضروری، کاهش حضور کارکنان سایر دستگاه‌ها به میزان دوسوم و لغو همه مأموریت‌های اداری غیرضروری همراه باشد. ضمن اینکه جلسات ضروری نیز باید با حضور نهایت ۱۵ نفر برگزار شود.


از سوی دیگر در اصناف تجاری، بازرگانی و خدماتی (مشاغل گروه ۲ و ۳ و ۴) ۲ هفته تعطیلی اعمال می‌شود و در صورت عدول از این مقررات، صنف یا اصناف متخلف ۲ هفته پلمب می‌شوند.


مراکز آموزشی، مدارس، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی، آموزشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه نیز باید کامل تعطیل باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->