شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا تا شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۷۵۳۳۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
آخرین آمار کرونا تا شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰
در حال حاضر (شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰) آمریکا با بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۳ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشور‌های هند، برزیل و روسیه در رده‌های دوم تا چهارم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین آمار‌های جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۷۳ هزار و ۷۶۲ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تاکنون به ۱۹۴ میلیون و ۱۴ هزار و ۶۰۲ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد هشت هزار و ۶۴۶ نفری در یک روز به تعداد چهار میلیون و ۱۵۹ هزار و ۶۹۵ نفر رسیده است.

آمار بهبود یافتگان نیز به ۱۷۵ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۶۴۶ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۳۵ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۷۵ نفر (۶۷ هزار و ۴۸۵ نفر)

۲. هند ۳۱ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۱۴۵ نفر (۳۹ هزار و ۴۴۱ نفر)

۳. برزیل ۱۹ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۴۴۳ نفر (۴۵ هزار و ۴۶۰ نفر)

۴. روسیه ۵ میلیون و ۷۸ هزار و ۵۲۲ نفر (۲۳ هزار و ۸۱۱ نفر)

۵. فرانسه ۵ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۷۱ نفر (۱۹ هزار و ۵۶۱ نفر)

۶. بریتانیا ۵ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۷۵ نفر (۳۶ هزار و ۳۸۹ نفر)

۷. ترکیه ۵ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۹۹۷ نفر (۱۱ هزار و ۹۴ نفر)

۸. آرژانتین ۴ میلیون و ۸۲۷ هزار و ۹۷۳ نفر (۱۵ هزار و ۶۲۲ نفر)

۹. کلمبیا ۴ میلیون و ۷۰۵ هزار و ۷۳۴ نفر (۱۳ هزار و ۱۶۴ نفر)

۱۰. ایتالیا ۴ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۵۳۵ نفر (۵ هزار و ۱۴۳ نفر)

ایران در این فهرست با ۳ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۵۵۴ نفر مبتلا و ۲۱ هزار و ۸۱۴ نفر مبتلا جدید سیزدهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان است.

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۶۲۶ هزار و ۶۵۸ نفر (۴۲۸ نفر)

۲. برزیل ۵۴۸ هزار و ۴۲۰ نفر (هزار و ۲۸۶ نفر)

۳. هند ۴۲۰ هزار و ۳۸ نفر (۵۳۶ نفر)

۴. مکزیک ۲۳۷ هزار و ۶۲۶ نفر (۴۱۹ نفر)

۵. پرو ۱۹۵ هزار و ۶۹۶ نفر (۱۴۹ نفر)

۶. روسیه ۱۵۲ هزار و ۲۹۶ نفر (۷۹۵ نفر)

۷. بریتانیا ۱۲۹ هزار و ۴۴ نفر (۶۴ نفر)

۸. ایتالیا ۱۲۷ هزار و ۹۳۷ نفر (۱۷ نفر)

۹. کلمبیا ۱۱۵ هزار و ۷۵۳ نفر (۳۵۲ نفر)

۱۰-. فرانسه ۱۱۱ هزار و ۵۹۱ نفر (۲۶ نفر)

ایران در این فهرست با ۸۸ هزار و ۲۷۳ نفر فوتی و ۲۱۰ فوتی جدید سیزدهمین کشور با بیشترین آمار فوتی‌های کرونا در جهان است.


اینجا بخوانید:

آمار کرونا در ایران ۲ مرداد | فوت ۲۵٩ بیمار کرونایی دیگر در شبانه روز گذشته

واکسیناسیون ۵ گروه جدید در کشور آغاز می‌شود + جزئیات (۲ مرداد ماه ۱۴۰۰)

 


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->