آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه
سرخط خبرها

اظهارات تند مشاور شورای امنیت ملی افغانستان درباره حمایت پاکستان از طالبان

  • کد خبر: ۷۵۴۵۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
اظهارات تند مشاور شورای امنیت ملی افغانستان درباره حمایت پاکستان از طالبان
مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از آمدن ۱۵ هزار شبه نظامی از پاکستان به افغانستان خبر داد و گفت که این افراد برای حمایت از طالبان به افغانستان می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمدالله محب، مشاور شورای امنیت ملی افغانستان، در گفت‌وگوی تازه با اسکای نیوز گفت که  مدرسه‌های دینی تحت حمایت اسلام آباد برای حمایت از طالبان و دوام جنگ در افغانستان تلاش می‌کنند و حالا می‌خواهند که جنگجویان بیشتری بفرستند تا همراه با طالبان در برابر نیروهای امنیتی و دفاعی افغان بجنگند.

 

او می‌گوید چندی پیش ۱۰ هزار جنگجوی پاکستانی برای حمایت از طالبان وارد افغانستان شده است و حالا تلاش‌ها جریان دارد که بیش از ۱۵ هزار جنگجوی پاکستانی دیگر نیز برای تشدید جنگ فرستاده شود.

 

حمدالله محب، در این مصاحبه خود بار دیگر دولت پاکستان را به حمایت از طالبان و تشدید جنگ در این کشور متهم کرد و گفت: «پاکستان طالبان را حمایت مالی و نظامی می‌کند تا جنگ را در افغانستان تشدید کند.»

 

مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از زمانی که به این سمت گمارده شده است تا کنون یکی از منتقدان تند پاکستان به شمار می‌رود. او در سخنرانی‌های خود همیشه از پاکستان انتقاد کرده و این کشور را حامی اصلی طالبان و شعله‌ور ساختن جنگ در افغانستان دانسته است. اکنون که نظامیان خارجی نیز مشغول ترک افغانستان هستند و جنگ طالبان علیه نظامیان افغان بیش از پیش تشدید یافته است، محب نیز انتقادهای تند خود را در برابر پاکستان افزایش داده و تاکید دارد که اسلام‌آباد در تلاش است که در حمایت از طالبان جنگجویان بیشتری به افغانستان بفرستد تا به اهدافش برسد.

 

در کنار حمدالله محب، رئیس‌جمهور افغانستان و مقامات نظامی کنونی و پیشین این کشور نیز پاکستان را اصلی‌ترین عامل جنگ و کشتار در افغانستان می‌دانند و می‌گویند که طالبان ساخته اسلام‌آباد بوده و به اشاره این کشور جنگ را در افغانستان تشدید کرده است و حالا برای براندازی نظام در این کشور تلاش می‌کند.

 

رحمت‌الله نبیل، رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان نیز یکی از منتقدان دولت پاکستان به شمار می‌رود. او بارها اسلام‌آباد را به حمایت طالبان و فرستادن جنگجو به افغانستان متهم کرده است.

 

نبیل نیز به تازگی در مورد آمدن هزاران جنگجو از پاکستان برای حمایت از طالبان در افغانستان سخن گفته است. او گفت: «اگر اسپین بولدک آزاد نشود روزانه یک‌ هزار شبه نظامی پاکستانی وارد خاک افغانستان خواهد شد. دولتمردان افغان باید این روستا را از کنترل طالبان خارج کرده و اجازه ندهد که جنگجویان پاکستانی به شکل آزادانه داخل افغانستان شوند.

 

رئیس پیشین امنیت ملی این کشور از یک توطئه بزرگ علیه دولت افغانستان و مردم این کشور از سوی پاکستان خبر داد و از رهبران افغان خواست که بیدار شوند و افغانستان را نجات دهند و دیگر منتظر سخنان خارجی‌ها نباشند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->