المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند هاآرتص مدعی شد: ترکیه مقصد بعدی اقدامات اسرائیل رژیم صهیونیستی سراسر غزه را منطقه جنگی اعلام کرد پزشکیان دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) به قطر می‌رود دو مرکز کنترل پهپادی اوکراین توسط روسیه منهدم شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) افراد و مشاغلی که باید برای انتخابات شوراهای شهر و روستا استعفا دهند شامل چه گروه هایی می باشند؟ ترامپ شرط‌های خود برای تحریم مضاعف روسیه را به ناتو اعلام کرد ادامه بازداشت شهرداران مخالف اردوغان در ترکیه آخرین فرصت استعفای نامزد‌های شورا‌های شهر؛ ۲۷ مهر ۱۴۰۴ + فیلم بازگشت روزانه ۳ هزار تبعه افغانستانی غیرمجاز از طریق مرز دوغارون خراسان رضوی دیوان محاسبات کشور به بررسی هزینه‌ها در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر ورود کرد سفیر سابق ایران در چین: ضرورتی برای قطع دائمی ارتباط با آژانس نداریم منطق ایران، درس منطقه در برابر صهیونیزم
سرخط خبرها

اظهارات تند مشاور شورای امنیت ملی افغانستان درباره حمایت پاکستان از طالبان

  • کد خبر: ۷۵۴۵۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
اظهارات تند مشاور شورای امنیت ملی افغانستان درباره حمایت پاکستان از طالبان
مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از آمدن ۱۵ هزار شبه نظامی از پاکستان به افغانستان خبر داد و گفت که این افراد برای حمایت از طالبان به افغانستان می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمدالله محب، مشاور شورای امنیت ملی افغانستان، در گفت‌وگوی تازه با اسکای نیوز گفت که  مدرسه‌های دینی تحت حمایت اسلام آباد برای حمایت از طالبان و دوام جنگ در افغانستان تلاش می‌کنند و حالا می‌خواهند که جنگجویان بیشتری بفرستند تا همراه با طالبان در برابر نیروهای امنیتی و دفاعی افغان بجنگند.

 

او می‌گوید چندی پیش ۱۰ هزار جنگجوی پاکستانی برای حمایت از طالبان وارد افغانستان شده است و حالا تلاش‌ها جریان دارد که بیش از ۱۵ هزار جنگجوی پاکستانی دیگر نیز برای تشدید جنگ فرستاده شود.

 

حمدالله محب، در این مصاحبه خود بار دیگر دولت پاکستان را به حمایت از طالبان و تشدید جنگ در این کشور متهم کرد و گفت: «پاکستان طالبان را حمایت مالی و نظامی می‌کند تا جنگ را در افغانستان تشدید کند.»

 

مشاور شورای امنیت ملی افغانستان از زمانی که به این سمت گمارده شده است تا کنون یکی از منتقدان تند پاکستان به شمار می‌رود. او در سخنرانی‌های خود همیشه از پاکستان انتقاد کرده و این کشور را حامی اصلی طالبان و شعله‌ور ساختن جنگ در افغانستان دانسته است. اکنون که نظامیان خارجی نیز مشغول ترک افغانستان هستند و جنگ طالبان علیه نظامیان افغان بیش از پیش تشدید یافته است، محب نیز انتقادهای تند خود را در برابر پاکستان افزایش داده و تاکید دارد که اسلام‌آباد در تلاش است که در حمایت از طالبان جنگجویان بیشتری به افغانستان بفرستد تا به اهدافش برسد.

 

در کنار حمدالله محب، رئیس‌جمهور افغانستان و مقامات نظامی کنونی و پیشین این کشور نیز پاکستان را اصلی‌ترین عامل جنگ و کشتار در افغانستان می‌دانند و می‌گویند که طالبان ساخته اسلام‌آباد بوده و به اشاره این کشور جنگ را در افغانستان تشدید کرده است و حالا برای براندازی نظام در این کشور تلاش می‌کند.

 

رحمت‌الله نبیل، رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان نیز یکی از منتقدان دولت پاکستان به شمار می‌رود. او بارها اسلام‌آباد را به حمایت طالبان و فرستادن جنگجو به افغانستان متهم کرده است.

 

نبیل نیز به تازگی در مورد آمدن هزاران جنگجو از پاکستان برای حمایت از طالبان در افغانستان سخن گفته است. او گفت: «اگر اسپین بولدک آزاد نشود روزانه یک‌ هزار شبه نظامی پاکستانی وارد خاک افغانستان خواهد شد. دولتمردان افغان باید این روستا را از کنترل طالبان خارج کرده و اجازه ندهد که جنگجویان پاکستانی به شکل آزادانه داخل افغانستان شوند.

 

رئیس پیشین امنیت ملی این کشور از یک توطئه بزرگ علیه دولت افغانستان و مردم این کشور از سوی پاکستان خبر داد و از رهبران افغان خواست که بیدار شوند و افغانستان را نجات دهند و دیگر منتظر سخنان خارجی‌ها نباشند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->