ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا ادامه محدودیت‌های کرونایی برای مسافران کشورهایی از جمله ایران را تمدید کرد

  • کد خبر: ۷۵۶۹۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
آمریکا ادامه محدودیت‌های کرونایی برای مسافران کشورهایی از جمله ایران را تمدید کرد
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد در موقعیت فعلی شیوع سویه دلتای ویروس کرونا، این کشور محدودیت‌های سفر اعمال‌شده‌اش برای ورود شهروندان غیر آمریکایی به این کشور را لغو نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره نوشت؛ کاخ سفید روز دوشنبه تایید کرد که آمریکا محدودیت های سفر فعلی به این کشور را به خاطر نگرانی ها از شیوع سویه دلتای ویروس کووید-۱۹ که قدرت سرایت بالایی دارد و به خاطر آمار رو به افزایش مبتلایان به کرونا «در این موقعیت» برای مسافرانی از کشورهای متعدد از جمله ایران لغو نمی کند.

 

این تصمیم که ابتدا توسط رویترز گزارش شده بود، پس از یک نشست رده بالا روز جمعه در کاخ سفید اعلام شد. این یعنی محدودیت های بلند مدتی که از سال ۲۰۲۰ مانع سفر تعداد زیادی از جمعیت جهان به آمریکا می شد، در کوتاه مدت برطرف نخواهد شد.

 

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در این باره گفت: با توجه به وضعیتی که امروز در آن قرار داریم و با وجود سویه دلتا، محدودیت های فعلی سفر را در این موقعیت حفظ می کنیم.

 

آمریکا در حال حاضر، مانع سفر بسیاری از شهروندان غیر آمریکایی به این کشور می شود که در ۱۴ روز گذشته در انگلیس، ۲۶ کشور اروپایی شینگن که کنترل های داخلی مرزی ندارند، ایرلند، چین، هند، آفریقا، ایران و برزیل بوده اند.

 

محدویت های خارق العاده سفر توسط آمریکا اولین بار در ژانویه ۲۰۲۰ برای ممانعت از شیوع کروناویروس علیه چین اعمال شد. کشورهای دیگر پس از آن شامل این محدودیت ها شدند، تازه ترین آن ها هند بوده است که از ماه مه مشمول این محدودیت شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->