درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپا زدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: برای مقابله با کرونا گام‌های مناسبی برداشته‌ایم

  • کد خبر: ۷۵۷۲۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸
سرلشکر باقری: برای مقابله با کرونا گام‌های مناسبی برداشته‌ایم
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: وزارت بهداشت میدان‌دار مقابله با بیماری کروناست و نیروهای مسلح نیز همواره پشتیبان وزارت بهداشت در این زمینه بوده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم تجلیل و تکریم از فعالان عرصه سلامت و مقابله با کرونا در نیروهای مسلح که صبح امروز در مسجد جهاد این ستاد برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه بنابر درخواست وزیر بهداشت جهت قدردانی از فرماندهان نیروهای مسلح که در عرصه مقابله با بیماری کرونا نقش مؤثری ایفا کردند، برنامه‌ریزی و برگزار شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح همواره در حوزه کمک‌رسانی به مردم پیشگام بوده‌اند، افزود: نیروهای مسلح در اجرای قانون اساسی و اوامر فرمانده معظم کل قوا و بر اساس وظایف اسلامی، ملی و انسانی که بر عهده دارند، همواره در تمامی مسائل و مشکلاتی که برای کشور به وجود آمده است، در عین اینکه ماموریت اصلی تأمین دفاع و امنیت را دنبال کرده‌اند، در کمک به بخش کشوری نیز پیشگام شده و اقدامات مناسبی انجام داده‌اند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح در حوزه مقابله با بیماری کرونا از روزهای ابتدایی اسفند سال ۱۳۹۸ با تمام توان وارد عمل شدند و تا به امروز نیز با حداکثر توان به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت‌هایشان را در این رابطه دنبال کردند.

 

سرلشکر باقری با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح جهت کمک به بخش کشوری و وزارت بهداشت در حوزه سلامت و پیشگیری و درمان، اظهار کرد: ما در این موضوع تابع درخواست‌ها و نیازمندی‌های وزارت بهداشت و درمان بوده‌ایم؛ وزارت بهداشت به‌حق در این عرصه فداکارانه و جوانمردانه حضور یافت و میدان‌داری کرد؛ ما نیز تلاش کردیم تا با توان حداکثری بدون هیچ کاستی و به نحو احسن پشتیبانی‌های لازم را از این عزیزان داشته باشیم.

 

وی با اشاره به پشتیبانی‌های نیروهای مسلح از بخش کشوری در حوزه مقابله با بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح در حوزه پذیرش بیمار در بیمارستان‌های تحت مسئولیت خود، ایجاد بیمارستان‌های سیار و صحرایی و ایجاد نقاهتگاه‌ها و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهش‌های گوناگون که منجر به تولید دو واکسن در نیروهای مسلح شده است، گام‌های مناسبی را در این رابطه و در راستای کمک به بخش کشوری و در جهت تسهیل روند پیشگیری و درمان بیماری کرونا برداشته‌اند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: همچنین طرح شهید سلیمانی نیز که توسط نیروهای عزیز بسیجی کشورمان با تمام قوا در سراسر کشور در راستای کنترل عوارض بیماری و غربالگری انجام شد از دیگر فعالیت‌های مهم نیروهای مسلح در عرصه مقابله با بیماری کرونا محسوب می‌شود.

 

سرلشکر باقری در پایان ایجاد مراکز واکسیناسیون در تهران را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و خاطرنشان کرد: همواره در جلسات گوناگون خدمت وزیر محترم بهداشت بیان کردیم که چنانچه در هر زمینه‌ای که در توانمندی نیروهای مسلح باشد و وزارت بهداشت به آن نیاز داشته باشد، با تمام توان وارد عرصه خواهیم شد که البته تاکنون نیز همین‌گونه بوده است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->