زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

روایت حمله مسلحانه به مستندسازی که درحال تولید مستندی درباره بی‌آبی خوزستان بود

  • کد خبر: ۷۶۵۱۱
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
روایت حمله مسلحانه به مستندسازی که درحال تولید مستندی درباره بی‌آبی خوزستان بود
گروهی ناشناس در خوزستان به بهمن ابراهیمی مستندساز در جریان ساخت مستند «اپوش» (دیو خشکسالی) حمله کردند.

به گزارش شهرآرانیوز -  بهمن ابراهیمی، مستندساز اهل لرستان که تهیه‌کننده صدا و سیمای استان همدان است، درباره تولید مستندش به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفته است: «بحث محیط زیست و خشکسالی را از چند سال قبل پیگیری می‌کردم و مستندهایی درباره خشکسالی، از جمله خشکسالی در خوزستان ساخته‌ام. در جریان تحقیق و پژوهش برای ساخت مستندی درباره خشکسالی در کرخه متوجه شده بودم که ریشه این بحران در نباریدن برف در کوه‌های الوند همدان است.»

 

کارگردان مستند «قاف» جریان حمله‌ مسلحانه‌ای به خودش را این‌گونه روایت می‌کند: اواخر تیرماه امسال برای تصویربرداری چند پلان به خوزستان رفتم. مشغول ساخت مستندی درباره خشکسالی در خوزستان و هورالعظیم هستم و نیاز داشتم تصاویری از آن منطقه بگیرم. به تنهایی، بدون دستیار و با خودروی شخصی به جاده زدم. در جاده شوش به اهواز، از خودرو پیاده شدم و شروع به تصویربرداری کردم، نزدیک نخلستانی بودم که تبدیل به شالیزار شده بود. این تغییر و آبی که هدر می‌رفت، توجهم را جلب کرد. مشغول کار بودم که ۲ نفر به من نزدیک شدند. کلاشینکف داشتند، تهدیدم کردند، مقاومت کردم، یکی از آنها با چاقو ضربه‌ای به من زد و بلاخره خودرو را سرقت کرده، متواری شدند.

 

کارگردان «بهار بی آب» گفت: آن روزها ماجرای قطع برق و خشکسالی خوزستان را درگیر کرده بود، وقتی ۲ مرد رفتند بلافاصله سوار خودرویی شدم که از جاده می‌گذشت، به پاسگاه که بسیار نزدیک بود رسیدم و ماجرا را توضیح دادم. ۱۰ روز بعد، خودرو اسقاط شده پیدا شد، اما کل تجهیزات و دوربین‌ها را سرقت کرده بودند. هلی کم، دوربین‌ها و سه پایه‌ها در این ماجرا، از دست رفت.

 

منبع: 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->