«آقای دیوانه» روانه بازار شد! سفرنامه «عطر فلفل» منتشر شد روزی که سعید روستایی برای اولین بار مقابل دوربین رفت دستمزدهای میلیاردی در شبکه نمایش خانگی | هزینه‌های پنهان تولید سریال‌ها غفلت سینمای ایران از نوجوانان قهرمان دفاع مقدس «سوپرمن» در ده روز تاریخ‌ساز شد نوبل ادبیات ۲۰۲۵؛ رقابت نویسندگان با موسیقیدان‌ها! الناز ملک در پشت صحنه فیلم جدید منوچهر هادی + عکس فرهاد اصلانی تنها انتخاب برای نقش اصلی «لاک‌پشت» بود پویانمایی یوز؛ سفیر جدید حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض «اشوان» در بیمارستان بستری شد + علت و عکس (۸مهر۱۴۰۴) هانیه توسلی در پشت صحنه سریال «کنکل» + عکس بازیگر سریال «محکوم»: جواد عزتی به من بازیگری را آموخت صوت | آهنگ جدید حجت اشرف‌زاده با نام «تنهایی» منتشر شد + لینک دانلود اعلام ۵۷ فیلم کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش ملی جشنواره کوتاه تهران + اسامی اعلام جدول نمایش فیلم‌های جشنواره کودک اصفهان | چهار پردیس میزبان آثار جشنواره شدند گرافیک در عصر هوش مصنوعی | انجمن صنفی طراحان گرافیک میزبان یک نشست تخصصی شد «جاستین بیبر»، ستاره موسیقی، حال خوشی ندارد
سرخط خبرها

اظهارات داریوش ارجمند درباره اعتراضات خوزستان و اصغر فرهادی

  • کد خبر: ۷۵۳۳۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
  • ۱
اظهارات داریوش ارجمند درباره اعتراضات خوزستان و اصغر فرهادی
داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون: اغتشاشگران همیشه هستند از زمانی که کارگردان ما در خارج از کشور جایزه گرفته و سوال‌های خنده دار از وی پرسیدند تا امروز و ماجرای خوزستان بوده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «داریوش ارجمند» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: خدا باید مشکل مردم خوزستان را با فرستادن باران حل کند. خوزستان سرزمینی بود که تشنگی نداشت و در حق این مردم کوتاهی کردند.  

وی با اشاره به حضور اغتشاشگران در خوزستان عنوان داشت: آن‌ها همیشه هستند از زمانی که کارگردان ما در خارج از کشور جایزه گرفته و سوال‌های خنده دار از وی پرسیدند تا امروز و ماجرای خوزستان بوده اند. این‌ها با خود من این معامله را کردند و حضورشان در ماجرای خوزستان اهمیت ندارند و راه به جایی نمی‌برند و مردم این مملکت بیدی نیستند که با این باد‌ها بلرزند.

ارجمند گفت: البته صحبت هایم به این معنی نیست که نباید به فکر مردم خوزستان بود و من نوکر مردم خوزستانم. هشت سال این مردم در خط مقدم جبهه از کشور دفاع کردند و الان باید دولت همه تلاش و نیرو و بودجه اش را بگذارد که تشنگی را از این استان برطرف کند، اما باید مراقب باشند دشمنان به آن‌ها لطمه نزنند.

این بازیگر در پایان گفت: مردم خوزستان هشت سال مردم ایران را در جنگ دلداری دادند و روز و شب روی سرشان بمب می‌ریخت و زندگی شان مختل شده بود. اما آن‌ها ایستادند و به ما روحیه دادند. من چطور به این مردمی که اسوه صبر و استقامت، جنگندگی و حفاظت از این سرزمین هستند روحیه بدهم؟ امیدوارم که مسئولان هرچه سریع‌تر مشکلات این مردمان شریف و صبور و دوست داشتنی را به شکل ریشه‌ای حل کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
فاطمه کیخا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
0
0
خداخیربده استادداریوش ارجمندروکه حرف حق میزنه.حقاکه نقش مالک اشتربرازنده‌ی شماست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->