معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون دریانوردان از فردا شنبه ۱۶ مرداد

  • کد خبر: ۷۶۷۲۰
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
آغاز واکسیناسیون دریانوردان از فردا شنبه ۱۶ مرداد
پس از ارسال اسامی ۹۵ هزار نفر از دریانوردان، به گفته مسئول هماهنگی مقابله با کرونا سازمان بنادر و دریانوردی، فردا بالاخره واکسیناسیون آن‌ها آغاز می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، در پی آغاز واکسیناسیون عمومی در کشور طی ماه‌های گذشته که البته اولویت‌بندی آن از ابتدا بر مبنای سن و سال و بیماری‌های خاص بود، برخی مشاغل درخواست داشتند تا آن‌ها نیز در اولویت قرار بگیرند و امروز که به گفته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموعا حدود ۱۵ میلیون دز واکسن کرونا در مراحل اول و دوم تزریق شده است. طی روز‌های گذشته، علی اکبر مرزبان، مدیرکل امور دریانوردان، سازمان‌های تخصصی و بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ارسال اسامی ۹۵ هزار نفر دریانورد به وزارت بهداشت برای واکسیناسیون آن‌ها به ایسنا گفت: دریانوردان به زودی واکسینه می‌شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت برای ورود این اسامی در بانک اطلاعاتی خودش و ساماندهی امور در این زمینه چند روزی زمان نیاز دارد، افزود: پس از ورود اسامی در سیستم وزارت بهداشت، واکسیناسیون دریانوردان آغاز می‌شود، البته هم اکنون نیز برخی از دریانوردان به دلیل اینکه در اولویت بودند واکسینه شدند و دیگر دریانوردان نیز به زودی واکسینه خواهند شد.

حالا و پس از چند روز به نظر می‌رسد این مشکل برطرف شده است چرا که چنگیز جوادپور - مسئول هماهنگی مقابله با کرونا در سازمان بنادر و دریانوردی – در این باره اظهار کرد: بر اساس هماهنگی و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با وزارت بهداشت از فردا شنبه (۱۶ مردادماه) واکسیناسیون سراسری دریانوردان آغاز می‌شود و پیش از این نیز در برخی بنادر کشور، واکسیناسیون دریانوردان کلید خورده است.

وی افزود: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته، اسامی و اطلاعات ۸۵ هزار دریانورد اعم از دریانوردان اقیانوس پیما، دریانوردانی که سفر‌های ساحلی انجام می‌دهند و نیز همکاران حوزه دریایی ارائه و در سامانه مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بارگذاری شد.

مسئول هماهنگی مقابله با کرونا در سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه اولویت‌بندی واکسیناسیون دریانوردان علیه ویروس کرونا به گونه‌ای است که شرایط سنی لحاظ نخواهد شد، ادامه داد: با توجه به شرایط متفاوت حوزه حمل و نقل دریایی، با توجه به اینکه دریانوردانی که به سفر‌های دریایی اعزام می‌شوند همواره در دسترس نیستند و باید زمانی که در کشور حضور دارند نسبت به واکسیناسیون آن‌ها اقدام کرد، بنابراین وزارت بهداشت پذیرفت که شرط سنی در رابطه با واکسیناسیون دریانوردان مدنظر قرار نگیرد.

جوادپور با اشاره به اینکه از فردا شنبه، (۱۶ مرداد ماه) دریانوردان می‌توانند نسبت به ثبت نام و تزریق واکسیناسیون در سامانه وزارت بهداشت اقدام کنند، اعلام کرد: خواسته ما این است که برای دریانوردان اقیانوس پیما، واکسن‌های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی (WHO) تزریق شود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->