پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۱۲ استان طی امروز پارکینگ بیمارستان یا همراه سرای بیمار؟ | همراه سرای بیمارستان اکبر مشهد در حال ساخت پیگیری مجدانه مدیریت شهری درباره حادثه تصادف پاکبان مشهدی از مراجع قانونی تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده آقای قانون، هوای «محمد اقبالی»‌ها را داشته باش! سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر
سرخط خبرها

نزاع خونین ۲ برادر مشهدی منجر به قتل برادر بزرگ‌تر شد

  • کد خبر: ۷۷۶۴۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نزاع خونین ۲ برادر مشهدی منجر به قتل برادر بزرگ‌تر شد
تنها یک سوراخ کوچک بالای ران راست، تمام جراحتی بود که در پیکر مقتول نمایان بود. هیچ اثری از ضربه به سر یا دیگر اعضای پیکر وجود نداشت.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ تنها یک سوراخ کوچک بالای ران راست، تمام جراحتی بود که در پیکر مقتول نمایان بود. هیچ اثری از ضربه به سر یا دیگر اعضای پیکر وجود نداشت. مقام قضایی در بررسی‌های اولیه با این احتمال که پیکر متوفی پس از درگیری احتمالی دیر به بیمارستان رسیده است، تحقیقات را آغاز کرد.


هوا تاریک شده بود و با توجه به منع آمدوشد شبانه، دیگر از شلوغی روز‌های کرونازده شهر خبری نبود. خودرو مقام قضایی در خلوتی خیابان‌ها از بیمارستان شهید هاشمی نژاد در منطقه طلاب که مأموران کلانتری خواجه ربیع از مرگ مشکوک جوانی ۳۰ ساله خبر داده بودند به سمت خیابان یوسف زاده ۲۴، جایی که درگیری منجر به قتل گزارش شده بود حرکت کردند.

قتل در منزل پدری

محل درگیری، منزل پدری مقتول بود. مردی میان سال با پا گذاشتن به خیابان اولین فردی بود که با سؤالات قاضی حسن زرقانی، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد روبه رو شد.
اظهارات اولیه مرد فرزند ازدست داده این گونه بود: «سر شب توی خانه نشسته بودیم که یک دفعه صدای درگیری و سروصدا شنیدیم. وقتی پشت پنجره رسیدم دیدم که یک نفر فرار کرد و پسرم هم غرق در خون روی زمین افتاد. بعد هم سریع او را به بیمارستان رساندیم.»


این صحبت‌ها نتوانست نظر مقام قضایی را به خود جلب کند و دارای تناقض‌های زیادی بود. قاضی‌زرقانی با طرح چند سؤال که؛ چرا هیچ اثری از درگیری روی پیکر مقتول نبوده است؟، اگر زود به بیمارستان رسانده اید، چرا پسرتان بر اثر خون ریزی زیاد ناشی از یک زخم کوچک کشته شده است؟، چرا ضارب فقط به پای مقتول زده است؟ در صورتی که در درگیری‌ها معمولا احتمال اصابت چاقو با نقاط بالایی بدن بیشتر است، این ابهامات را روشن کرد.

اعتراف به برادرکشی

وقتی پدر مقتول نتوانست به هیچ کدام از این سؤالات پاسخی روشن بدهد و به تناقض گویی افتاد، مشخص شد که کاسه‌ای زیر نیم کاسه است و احتمالا مرد میان سال و دیگر اعضای خانواده در حال مخفی کردن واقعیت هستند.
مادر و پدر مقتول که نتوانسته بودند حتی ذره‌ای از ظن مقام قضایی را کم کنند، به ناچار لب به اعتراف گشودند و از حقیقتی تلخ پرده برداشتند.


بر اساس اظهارات این افراد، طرف مقابل این درگیری برادر کوچک‌تر مقتول بوده است. آن‌ها به دلایل نامشخصی درون حیاط خانه درگیر می‌شوند، که پسر کوچک‌تر ضربه‌ای به پای برادرش می‌زند. با ورود خانواده به میدان نزاع، متأسفانه فرصت رسیدگی به زخم پای مصدوم از دست می‌رود و او خون زیادی از دست می‌دهد. آن‌ها خیلی دیر فرد زخمی را به بیمارستان می‌رسانند، موضوعی که موجب می‌شود تا پسرشان در سی امین تابستان زندگی اش جان خود را از دست بدهد.

بازگشت به مسلخ

صحبت مقام قضایی با این خانواده منجر می‌شود تا آن‌ها نیز با پسر کوچک‌تر که پس از حادثه متواری شده بود، تماس بگیرند و از او بخواهند به خانه برگردد. اما متهم به قتل از ترس آنچه رخ داده بود و تاوان سخت پس از آن از بازگشت سرباز می‌زد.
اما صحبت‌های تکمیلی او را دوباره به مسلخ کشاند و پسر جوان در برابر مقام قضایی به تشریح آنچه رخ داده بود، پرداخت.

اعتراف یک برادرکش

متهم در اعترافاتش اعلام کرد که برادرش، پدر و مادرش را اذیت می‌کرده است- موضوعی که پیش‌تر هم منجر به درگیری‌هایی میان آن‌ها شده بود- در موقع حادثه نیز برادر بزرگ ترش اقدام به دست کاری شیر گاز می‌کند، موضوعی که منجر به درگیری میان ۲ برادر می‌شود. اما برادر کوچک‌تر با بیرون کشیدن چاقو، ضربه‌ای به پای برادر می‌زند و پس از مشاهده خون، ترسیده و از محل متواری می‌شود.


با اعترافات مستقیم متهم به قتل، پرونده‌ای برای این برادرکشی میان ۲ جوان مجرد گشوده می‌شود. اما پدر و مادر هیچ شکایتی از این ماجرا نداشتند.
نداشتن تعادل روانی احتمالی از سوی متهم نیز از چشم مقام قضایی دور نماند و قاضی زرقانی دستور بررسی وضعیت سلامت روانی متهم را نیز صادر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->