نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟ هیچ گونه تغییری در پرداخت و میزان حقوق و مزایای جانبی بازنشستگان تأمین اجتماعی در دستور کار نیست پوشش بیمه‌ای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از فرهنگیان در قالب تفاهم‌نامه تأمین‌اجتماعی با مدارس غیردولتی   فرمانده مرزبانی انتظامی کشور خبر داد: کشف ۱۱ تن مواد مخدر و دستگیری ۲۵۳ قاچاقچی در ۶ ماهه نخست سال آغاز طرح ویژه حمایت آموزشی از کودکان خانواده‌های زن‌سرپرست در خراسان رضوی فیش حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در برخی نقاط استان
سرخط خبرها

آیا دوز سوم واکسن کرونا به کادر درمان تزریق می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۸۰۱۲
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
آیا دوز سوم واکسن کرونا به کادر درمان تزریق می‌شود؟
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تزریق دوز سوم واکسن در دستور کار قرار گرفته است. ۶ ماه پس از دریافت هر دو دوز واکسن؛ تزریق دوز سوم یا دوز یادآور در دستور کار است و ابتدا کادر درمان که اسفند واکسینه شدند دوز سوم را دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام این خبر که تزریق دُز سوم یا دز یادآور در دستور کار قرار گرفته گفت: وقتی شما دو دز را دریافت کردید طبیعتا بعد از شش ماه میزان ایمنی شما پایین می‌آید و نیاز به تزریق دز سوم پیدا می‌کنید بنابراین بیشترین مسئله ما در ماه‌های آینده بحث واکسیناسیون دُز سوم است.



نادر توکلی افزود: با توجه به مسائل کنونی و لجستیکی که ایجاد شده و تسریعی که در واکسیناسیون به وجود آمده واکسیناسیون دز سوم چیز دور از ذهنی نیست، مثلا کادر درمان که اسفند سال گذشته واکسن زدند و اکنون شش ماه از آن می‌گذرد در شهریورماه و مهرماه شروع به تزریق دُز سوم واکسن برای آن‌ها می‌شود و به مرور افرادی که واکسن دریافت می‌کنند قاعدتا شش ماه بعد دز سوم برایشان تزریق می‌شود.



وی گفت: در ایران بخاطر تاخیری که در واکسیناسیون عمومی داشتیم که الان به شدت تسریع پیدا کرده است و علیرغم تمام کمی و کاستی‌ها، سرعت گرفتن روند واکسیناسیون می‌تواند کمک کند تا دو ماه آینده بخش عمده‌ای از جمعیت هدف واکسیناسیون‌شان را کامل کنیم بعد از آن هم بحث واکسیناسیون اطفال و کودکان زیر ۱۸ سال و واکسیناسیون دز سوم باید در دستور کار قرار گیرد.



معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این شائبه که تعداد ابتلا و فوت افراد واکسینه شده در ایران زیاد است؛ گفت: برای این شایعات مستندی وجود ندارد و این‌ها تحلیل‌های بسیار سوگیرانه‌ای است که متاسفانه می‌خواهند واکسن را زیر سوال ببرند؛ مشخصا در کادر درمان که کاملا واکسینه شدند میزان مرگ و میر بسیار بسیار پایین و تعداد بستری‌هایمان بسیار کم است.



وی با بیان اینکه هدف از تزریق واکسن، کاهش مرگ و میر و کاهش بیماری شدید است گفت: اینکه آمار ابتلا بالا رفته یا آمار ناقلین بدون علامت افزایش یافته، دو موضوع متفاوت است، اما آمار ما در خصوص ابتلای مجدد افراد واکسینه شده که پی سی آرشان مثبت می‌شود به نسبت کل افراد بسیار پایین است یعنی نسبت به کل آمار زیر ۵ درصد است و تعداد بستری شدگان از میان افراد واکسینه شده بسیار کم است و بیماری شدید و فوت هم به همین نسبت کم است.



معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه میزان تاثیرگذاری واکسن در همه جای دنیا بین ۶۰ تا ۸۰ درصد است گفت: کماکان طبق همه مستندات علمی تنها راه و بهترین راه؛ واکسیناسیون کلی است و کماکان به عنوان یک اصل کلی، بهترین واکسن اولین واکسن دردسترس است.

 

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->