وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد
سرخط خبرها

افزایش ۲ برابری جان باختگان کرونایی در تهران

  • کد خبر: ۷۸۰۱۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۹
افزایش ۲ برابری جان باختگان کرونایی در تهران
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) گفت: آمار متوفیان کرونایی شهر تهران در پیک پنجم ۲ تا ۲.۵ برابر شده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید خال شامگاه جمعه در گفت وگو تلویزیونی با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حدود ۴۰ درصد جانباختگان کرونایی مربوط به شهر تهران هستند، افزود: شمار جانباختگان کرونایی و غیرکرونایی در شهر تهران به ۴۰۰ نفر در روز رسیده است.

 

وی اظهار داشت: فوت ۲۱۶ کرونایی را در یک روز تجربه نکرده بودیم حتی در دوران دفاع مقدس بی سابقه است، این درحالی است که شمار جانباختگان کرونایی در یک ماه پیش به زیر یکصد نفر رسیده بود.

 

این مسئول با اشاره توانمندی های سازمان بهشت زهرا (س) در بحران کرونا خاطرنشان کرد: اگر زیر ساختهای لازم و تجربه این بحران را نداشتیم مثل کشورهای آمریکا،  یونا و دیگر کشورها از پای در می آمدیم.

 

خال از شهروندان خواست که با توجه به افزایش جانباختگان کرونایی، تنها برای تدفین آن هم با حداقل افراد و بستگان درجه یک متوفیان به بهشت زهرا بیایند.

 

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تاکید کرد: در پیک پنجم کرونا و سویه دلتای این بیماری برخلاف سویه های مختلف شاهد جان باختن هموطنان در همه گروهای سنی شامل جوانان و حتی کودکان هستیم.

 

وی اعلام کرد: ارزان‌ترین قبر در بهشت زهرا رایگان است، بدین معنا که اگر خانواده‌ای اعلام کند که قادر به خرید قبر نیست، سند یک طبقه از قبر سه طبقه به صورت رایگان به آن‌ها واگذار می‌شود و طبقات دیگر قبر هر کدام حدود ۲.۵ میلیون تومان به آن‌ها فروخته می‌شود، یعنی یک قبر سه طبقه پنج میلیون تومان فروخته می‌شود.

 

این مسئول اضافه کرد: قیمت گران‌ترین قبر در بهشت زهرا که در قطعات قدیمی قرار دارد، ۲۵ میلیون تومان است.

 

وی بر صحت آمار جانباختگان کرونایی در بهشت زهرا (س) تاکید و اضافه کرد: همه امور متوفیان در بهشت زهرا (س) سیستمی است و آمارها بصورت دقیق اعلام می شود و هرگز به مردم دروغ نگفته ایم.

 

خال یادآور شد: همه امور مربوط به متوفیان درصورت نداشتن مشکل از زمانی که وارد بهشت زهرا می شود تا دفن حدود یک ساعت و نیم طول می کشد.

 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه اعلام کرد: طی مدت ۲۴ ساعت گذشته ۵۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۰ هزار و ۸۱۰ نفر رسید.

 

کرونا در خ یز پنجم خود چندین بار رکورد تلفات روزانه را جابجا کرده و آخرین بار روز دوشنبه ۲۵ مرداد ماه با مرگ ۶۵۵ نفر طی ۲۴ ساعت به رکورد جدیدی دست یافت. ویروس کرونا دورخیز خود برای خیز پنجم را از ابتدای تیر ماه از جنوب کشور به مرکز کشور آغاز کرد.

 

این درحالیست که قاسم جان بابایی امروز در حاشیه بازدید جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان‌ شهرستان کلاله استان گلستان در جمع خبرنگاران گفت: روند شیوع ویروس کرونا در بعضی از استان‌ها مانند اصفهان، فارس و خراسان رضوی همچنان افزایشی است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->