قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افراد واکسینه شده ۸ برابر کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۷۸۱۸۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
افراد واکسینه شده ۸ برابر کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند
بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده در فرانسه، احتمال ابتلای یک فرد واکسینه‌شده به بیماری کووید ۱٩ هشت برابر کمتر از افرادی است که هنوز واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین تحقیقاتی که توسط مدیریت کل بهداشت فرانسه منتشر شد، مؤثر بودن واکسیناسیون را برای مقابله با همه گیری کووید ۱٩ به روشنی نشان می‌دهد. این در حالی است که هنوز در فرانسه و دیگر کشور‌های اروپایی، مخالفت‌های خرافه‌آمیز علیه واکسیناسیون کرونا دیده می‌شود.

این رسانه فرانسوی افزود: تحقیقاتی که طی ماه اوت (مردادماه) انجام گرفته نشان می‌دهد که احتمال ابتلای یک فرد واکسینه‌شده به بیماری کووید- ۱٩ هشت برابر کمتر از احتمال ابتلای کسانی است که واکسن نزده‌اند. همچنین احتمال بستری شدن افراد واکسینه شده در بخش مراقبت‌های ویژه، در مقایسه با افراد واکسینه‌نشده، یازده برابر کمتر است.

رادیو فرانسه در ادامه تصریح کرد: دولت فرانسه امیدوار است که تا پایان ماه جاری، واکسیناسیون ۵٠ میلیون نفر را به پایان برساند. جمعیت کل فرانسه نزدیک به ۶٨ میلیون نفر است.

به گزارش این رسانه فرانسوی، در این شرایط، جنبش "ضد واکسن" در فرانسه همچنان تلاش می‌کند با برگزاری تظاهرات افکار عمومی را به خود جلب نماید. شعار‌هایی از قبیل "جسم من به خودم تعلق دارد"، "ما کرگدن نیستیم، انسانیم"، و یا "به بچه‌های من دست نزن" در جریان این تجمعات دیده می‌شود؛ چرا که دولت از احتمال واکسن زدن به کودکان زیر دوازده سال سخن گفته است.

این درحالی است که ژان میشل بلانکه وزیر آموزش و پرورش فرانسه اعلام کرده واکسیناسیون کرونا برای کودکان درحال حاضر در دستور کار دولت نیست، اما نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله می‌توانند واکسن کرونا را دریافت کنند و درحال حاضر دستکم ۵۵ درصد آن‌ها دز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

از آغاز بحران شیوع کرونا تا کنون، فرانسه با بیش از ۶ میلیون و ۶۰۲ هزار مورد ابتلا به کووید-۱۹ و بیش از ۱۱۳ هزار نفر جان باخته ناشی از آن در جایگاه پنجم جهان و رتبه دوم اروپا قرار دارد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->