قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات
سرخط خبرها

واکسیناسیون متولدین ۱۳۶۰و قبل از آن در مشهد + جزئیات

  • کد خبر: ۷۸۲۴۰
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۵
واکسیناسیون متولدین ۱۳۶۰و قبل از آن در مشهد + جزئیات
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر در سطح شهر مشهد برای متولدین سال ۱۳۶۰و قبل از آن در پایگاه‌های مختلف واکسن از نوع برکت و سینوفارم در حال تزریق می‌باشد و در حاشیه شهر مشهد نیز با همکاری بسیج جامعه پزشکی و بسیج مناطق این واکسیناسیون حتی برای سن‌های پایین‌تر نیز در حال انجام می‌باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، رحیمی،سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون ۱۰درصد از جمعیت بالای ۱۸سال استان هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
 
حمیدرضارحیمی درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در خراسان رضوی بیان داشت: فرآیند واکسیناسیون کرونا با سرعت خوبی در سطح استان در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر این واکسن در سطح شهر مشهد برای متولدین سال ۱۳۶۰و قبل از ان درپایگاه‌های مختلف از نوع برکت و سینوفارم در حال تزریق می‌باشد و در حاشیه شهر مشهد نیز با همکاری بسیج جامعه پزشکی و بسیج مناطق این واکسیناسیون حتی برای سن‌های پایین‌تر نیز در حال انجام می‌باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره میانگین واکسیناسیون کرونا در سطح خراسان رضوی نیز بیان داشت: این شاخص در گروه‌های سنی مختلف متفاوت است به طوری که در برخی گروه‌ها ۸۰درصد افراد و در برخی نیز ۴۰درصد افراد برای تزریق و دریافت این واکسن به پایگاه‌های واکسیناسیون مراجعه کرده اند.
 
وی با اشاره به اینکه ۳۰درصد افراد بالای ۱۸ سال استان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند، افزود: تاکنون از جمعیت ۳میلیون نفری استان که شرایط دریافت واکسن کرونا را دارا می‌باشند تنها برای یک میلیون و یکصد هزار نفر تزریق مرحله اول صورت گرفته است.

رحیمی با بیان اینکه هر دو روز، ۸۰ هزار دُز واکسن از تهران ارسال و تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌شود، ادامه داد: همچنین از جمعیت سه میلیون نفری دارای شرایط دریافت واکسن کرونا در خراسان رضوی تنها سیصد هزار نفر و به عبارتی ۱۰درصد افراد مشمول این واکسیناسیون، دوز دوم آن را نیز دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه برای تزریق واکسن با هیچ گونه محدودیتی مواجه نیستیم، افزود: در حال حاضر به طور متوسط روزی ۱درصد از افراد بالای ۱۸سال استان واکسن کرونا را دریافت می‌کنند از این رو انتظار می‌رود تا ابتدای مهرماه و شروع فصل پاییز میانگین تزریق دوز اول واکسن کرونا در خراسان رضوی به ۶۰درصد افزایش پیدا کند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه واکسن ایمنی کامل دربرابر بیماری کرونا را ایجاد نمی‌کند و افرادی که حتی هر دو دوز این واکسن را دریافت کرده اند باید همچنان بر استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مراقبت لازم را داشته باشند، تصریح کرد: تزریق واکسن کرونا برای گروه‌های شغلی مختلف نظیر بانکداران، فرهنگیان، نیرو‌های نظامی و همچنین افراد دارای بیماری خاص نیز به سرعت در حال انجام می‌باشد.
 
منبع:قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->