چرا هاشمیان رفت، چرا اوسمار آمد؟ | پیامد یک جابه‌جایی عجیب دوری دوهفته‌ای عالیشاه از میادین فجر به دنبال پیروزی برابر استقلال پس از ۱۳ سال! آمادگی روزبه چشمی برای بازی با فجر سپاسی احضار اندونگ به کمیته انضباطی باشگاه استقلال برنامه جدید مدیران پرسپولیس برای وحید هاشمیان امباپه: ما نمی‌خواهیم در ال‌کلاسیکو شرکت کنیم، می‌خواهیم فقط برنده شویم هری کین به فکر کسب توپ طلا علیپور، فرشته نجات پرسپولیس در روزهای بحرانی اوسمار سرمربی پرسپولیس شد نایب‌قهرمانی تیم فیتنس چلنج خراسان رضوی در رقابت‌های قهرمانی کشور شب‌زنده‌داری بیفوما کار دستش داد نتیجه بازی پرسپولیس و ذوب آهن در لیگ برتر+ فیلم گل‌ها(۲ آبان ۱۴۰۴)| خداحافظ وحید هاشمیان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان(۲ آبان ۱۴۰۴) ترکیب پرسپولیس برابر ذوب آهن مشخص شد (۲ آبان ۱۴۰۴) | رونمایی از ستاره نقل و انتقالاتی پخش زنده بازی پرسپولیس و ذوب آهن (۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی برگزار شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ۲ برد و یک مساوی با رستم آشورماتوف| تغییرات مثبت در خط دفاع استقلال آمار علیه موسی جنپو| احتمالا ۱۴ بازی بدون گل زده!
سرخط خبرها

آرمات:هدفمان ادامه موفقیت‌های والیبال در رده پایه خواهد بود |پیش بینی آسان نیست!

  • کد خبر: ۷۸۳۴۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۹
آرمات:هدفمان ادامه موفقیت‌های والیبال در رده پایه خواهد بود |پیش بینی آسان نیست!
رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان نوجوانان از فردا (سه‌شنبه) به میزبانی تهران آغاز خواهد شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان در اولین بازی تدارکاتی از عملکرد شاگردانش برابر تیم مدعی ایتالیا راضی بود، اما در همین حال گفت: با نفرات اصلی سه ست را بردیم و با نفرات دوم دو ست را واگذار کردیم، اما واقعیت اینکه اصلا در این رده نمی‌شود، پیش بینی دقیقی از اوضاع و احوال بچه‌ها داشت! در همین بازی با ایتالیا در ست اول فقط یک " ارور " داشتیم، اما هرچه پیش رفتیم ارور‌ها افزایش پیدا کرد.  
آرمات با اشاره به روند رو به مثبت تیم در آستانه بازی‌ها در مورد پیش بینی اش از تیم ایران گفت: ما با تمام وجود برای سربلندی نام ایران می‌جنگیم و همه هدفمان نیز ادامه موفقیت‌های والیبال در رده پایه خواهد بود. او در مورد شناخت حریفان هم گفت: همه اطلاعات از تیم‌ها ناقص است و باید تا شروع بازی‌ها صبر کرد. اما این را هم باید بگویم که از فیزیک بازیکنان نیجریه تعجب کردم!
او در مورد اینکه چرا از بازی تدارکاتی با آرژانتین منصرف شده اند نیز گفت: محض احتیاط این تصمیم را گرفتیم تا مبادا خدای ناکرده با مصدومیت بازیکنان مواجه شویم. تیم خوشبختانه خود را پیدا کرده و امیدوارم که همه چیز به دلخواه ما پیش برود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->