اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید
سرخط خبرها

نحوه پرداخت هزینه درمان کرونا برای بازنشستگان تأمین اجتماعی شفاف نیست

  • کد خبر: ۷۸۶۴۰
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
نحوه پرداخت هزینه درمان کرونا برای بازنشستگان تأمین اجتماعی شفاف نیست
رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی گفت: اعلام شده همه هزینه‌های درمان کرونایی بازنشستگان تأمین اجتماعی رایگان است، اما نحوه پرداخت آن مشخص و شفاف نیست.

طنین همتی |شهرآرانیوز، قربانعلی رمضانی، رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی، درباره نحوه پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی از سوی سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان اعلام کرد: هزینه درمان کرونا با قرارداد بیمه تکمیلی تا ۷ میلیون تومان قابل پرداخت است، اما براساس اطلاعیه‌ای که به‌تازگی اعلام شده است، همه هزینه‌های درمان کرونا به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شد. اما مشخص نیست که هزینه در صورت مراجعه به بیمارستان‌های ملکی سازمان پرداخت می‌شود یا اینکه این پرداختی برای همه بیمارستان‌های استان است و بازنشسته هرجا که هزینه کرده است، کل مبلغ به او پرداخت خواهد شد.

وی افزود: بازنشسته به مراکز مختلف برای درمان کرونا مراجعه کرده و هزینه کرده است، اما مشخص نیست این هزینه کجا و به چه نحو قرار است برگردانده شود. کانون درباره این موضوع استعلام کرده، اما هنوز شکل اجرایی آن مشخص نشده است.
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی تصریح کرد: متأسفانه علاوه بر اینکه میزان مراجعه‌کنندگان و استفاده‌کنندگان از بیمه برای درمان کرونا افزایش پیداکرده، آمار فوتی‌های ما هم افزایش چشمگیری داشته است. متأسفانه بازنشستگان که افراد مسن هم هستند، خیلی درگیر این بیماری شده‌اند. متأسفانه سازمان در بحث هزینه‌های درمان نتوانسته است عملکرد مناسبی داشته باشد و انتظار ما را برآورده کند.

به‌گفته رمضانی، بیمارستان‌های ملکی تأمین اجتماعی محدود است و باتوجه‌به افزایش مراجعه‌کنندگان جوابگوی بازنشستگان نیست، اما این مشخص نشده است که اگر بازنشسته به سایر مراکز درمانی مراجعه کند، هزینه‌های درمانش چگونه پرداخت خواهد شد.

وی افزود: ظرفیت‌های درمان سازمان تأمین اجتماعی در مشهد کمتر از ۵۰درصد مراجعه‌کنندگان است و بستر درمان برای این قشر که بیشتر نیاز به درمان دارند، کم است. موضوع دیگری که مطرح است اینکه بیش از ۷۰درصد سرانه درمان را خود بازنشسته پرداخت می‌کند، درحالی‌که این حق بیمه در طول خدمت بازنشسته از حقوقش کسر شده است. به‌عنوان مثال اگر بازنشسته به پزشک متخصص مراجعه کند، باید ۷۰درصد مبلغ ویزیت را خودش پرداخت کند. در کنار این موضوع، تأمین دارو با این قیمت‌های نجومی بازنشسته را درمانده کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->