رئیس جمهور آمریکا: روسیه و اوکراین آماده توافق نیستند تشدید اختلاف میان صهیونیست‌ها به‌خاطر گسترش جنگ غزه وزیر دفاع: سازمان شانگهای می‌تواند ائتلاف‌های امنیتی تشکیل دهد وزرای علوم و آموزش و پرورش راهی کمیسیون آموزش مجلس خواهند شد خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) حمایت دولت از برگزاری کنسرت همایون شجریان زلنسکی و رهبران اروپایی فردا با ترامپ گفت‌و‌گو می‌کنند نتانیاهو از سفر ماکرون به اراضی اشغالی ممانعت کرد اعتراف آژانس بین المللی انرژی اتمی به جاسوسی بازرسانش در ایران واکنش عراقچی به شایعه لغو عضویت ایران در شانگهای نتانیاهو: تظاهرکنندگان اسرائیلی مرا تهدید به قتل می‌کنند منابع مرحله چهارم کالابرگ به حساب شرکت مجری واریز شد+ جزییات بازتاب دور جدید عملیات حماس علیه ارتش اسرائیل در رسانه عبری آسوشیتدپرس: ایران و آژانس درباره از سرگیری بازرسی‌ها به توافق دست نیافتند تظاهرات به سوی مقر نخست وزیر رژیم صهیونیستی آغاز شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) مشاور نخست‌وزیر انگلیس با لاریجانی گفت‌و‌گو کرد واکنش قطر به حمله اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان حمله موشکی یمن به اسرائیل + فیلم (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اتحادیه اروپا نگران همگرایی ایران، روسیه، چین و کره شمالی است گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تکرار شد | ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران گروسی: مذاکرات احیای بازرسی‌ها در ایران طولانی نشود معاون عراقچی با عمار حکیم در عراق دیدار کرد ۳ شهید درپی حملات اسرائیل به جنوب لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است
سرخط خبرها

چه کسی رئیس بانک مرکزی می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۸۶۵۵
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
چه کسی رئیس بانک مرکزی می‌شود؟
روز گذشته ۱۸ نفر از وزیران پیشنهادی رئیسی در مجلس رای اعتماد گرفتند. با مشخص شدن تقریبی ترکیب کابینه، هنوز تکلیف یکی از پست‌های مهم اقتصادی مشخص نیست. گمانه‌زنی‌ها از انتخاب علی صالح‌آبادی به عنوان رئیس بانک مرکزی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته ۱۸ وزیر پیشنهادی رئیسی به مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفتند و فقط وزیر آموزش و پرورش نتوانست از مجلس رای اعتماد  بگیرد. در این بین با مشخص شدن تیم اقتصادی دولت رئیسی، اکنون باید تکلیف ریاست بانک مرکزی به عنوان یکی از نهادهای مهم در سیاستگذاری اقتصادی کشور مشخص شود. 

 

از زمان انتخاب رئیسی به عنوان هشتمین رئیس جمهور و گمانه‌ زنی‌ها برای کابینه او، نام علی صالح آبادی به عنوان گزینه انتخابی رئیسی برای ریاست بر بانک مرکزی مطرح شده است؛ به گونه‌ای که صالح آبادی در آخرین نشست خبری خود در مقام مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران، سوالی مبنی براینکه آیا او به بانک مرکزی خواهد رفت را اینگونه پاسخ داد که تمایلی به این موضوع ندارد و به بانک مرکزی نخواهد رفت. اما اکنون با نهایی شدن کابینه رئیسی و آغاز به کار وزیران آن، باز هم گمانه زنی‌ها در این زمینه قوت گرفته است.

 

در این راستا گویا قرار است در جلسه یکشنبه آینده هیات دولت، این پیشنهاد از سوی خاندوزی، وزیر جدید اقتصاد مطرح و پس از آن حکم ریاست صالح‌آبادی بر بانک مرکزی امضا شود.

 

نگاهی به سوابق گزینه احتمالی رئیس کل بانک مرکزی نشان می‌دهد که علی صالح آبادی متولد سال ۱۳۵۷ در سبزوار بوده و دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکترای مدیریت مالی از دانشگاه تهران و همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) است.

 

وی، مدیرعامل فعلی بانک توسعه صادرات ایران و نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور است. علی صالح‌آبادی در اول آذر سال ۱۳۸۴، همزمان با تصویب قانون بازار اوراق بهادار به سمت دبیرکل سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران منصوب شد. در خرداد سال بعد و پس از تأسیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از سوی شورای عالی بورس به عنوان رئیس سازمان انتخاب شد و حدود یک دهه، هدایت بازار سرمایه کشور را برعهده داشت و آذر ماه ۱۳۹۳ از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار ایران استعفا کرد.

 

در سوابق اجرایی صالح‌آبادی مسئولیت‌هایی همچون مدیر تالار منطقه‌ای بورس کرج و مسئول بررسی‌های سرمایه‌گذاری در شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، سازمان تأمین اجتماعی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) دیده می‌شود.

 

وی عضویت در کمیته فنی هیئت خدمات مالی اسلامیIFSB  مالزی را نیز در کارنامه دارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->