‌دیدار وگفت‌وگوی شهردار مشهد مقدس با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) جمع‌آوری ۷۰۶ معتاد متجاهر در مشهد آغاز مسافرگیری فاز یک خط۳ مترو مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات و فیلم افتخار خدمت در مشهد مقدس نعمتی عظیم و مسئولیتی سترگ است وزیر دادگستری در مشهد: همه املاک قلعه وکیل‌آباد به‌زودی تعیین‌تکلیف می‌شوند+فیلم شهردار مشهد مقدس: هر خدمتی در مشهد انجام می‌شود به برکت امام‌رضا(ع) است ۶۰۰ مِلک دیگر در قلعه وکیل‌آباد مشهد تعیین‌تکلیف شد | تحویل ۱۴۷۲ برگ سند مالکیت حدنگار بازار رضا(ع)+فیلم ویدئو| شهردار مشهد مقدس: جشن‌های دهه کرامت و شب میلاد حضرت رضا(ع) حال خوبی را برای زائران و مجاوران ایجاد کرده است قلندرشریف: جامعه ما مدیون اساتید، معلمان و آموزگاران است شهردار مشهد مقدس در جشن بزرگ امام‌رضایی‌ها: فاز نخست خط۳ قطارشهری، عیدی ویژه مدیریت شهری به زائران و مجاوران+ویدئو شکوه جشن میلیونی امام‌رضایی‌ها در شب میلاد امام‌رضا‌(ع) در مشهد + فیلم استقرار ۶۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد در محدوده پیرامونی حرم مطهر رضوی همزمان با ولادت امام رضا (ع) (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع کیک ۱۰۰۰ متری میلاد امام‌رضا(ع) در حرم مطهر رضوی آغاز مسافرگیری فاز یک خط ۳ مترو مشهد، از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: مدیران باید شوراباور شوند + فیلم تغییر ساعت ارائه خدمات ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس شورای شهر مشهد: دوره اعمال‌نظر دیگران گذشته و شورا به بلوغ رسیده است نخستین مصوبه کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» شورای شهر به شهرداری مشهد ابلاغ می‌شود + فیلم ترافیک موقتی برای مهار ترافیک در تقاطع‌های غیرهم سطح خیام، سپاد و شهید فهمیده مشهد سومین کلینیک گل و گیاه شهر مشهد آماده بهره‌برداری | بوستان‌های بانوان «بسیج» و «نصرت» به‌زودی افتتاح می‌شوند
سرخط خبرها

هیچ موضوع امنیتی که باعث نگرانی زائران باشد، نداشتیم

  • کد خبر: ۷۸۷۱
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۳
هیچ موضوع امنیتی که باعث نگرانی زائران باشد، نداشتیم
احمد ریواده معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری مشهد گفت: اولویت اول در این ایام امنیت و آرامش زائران است که تا امروز هیچ موضوع امنیتی که باعث نگرانی زائران و مردم مشهد باشد، نداشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد ریواده در حاشیه بازدید از ایستگاه استقبال زائر عرصه میدان شهدا گفت: اولویت اول در این ایام امنیت و آرامش زائران است که تا امروز هیچ موضوع امنیتی که باعث نگرانی زائران و مردم مشهد باشد، نداشتیم.

وی افزود: ما در همه عرصه‌هایی که در شهر مشهد داشتیم به ویژه در این مجموعه که بیشتر کارهای فرهنگی و فکری به لحاظ بصری و محتوایی مشاهده می‌کنیم، هماهنگی و ارتقا نسبت به سال گذشته و برنامه‌های دیگر وجود دارد.

وی ادامه داد:از مجموعه شهرداری به ویژه معاونت گردشگری تشکر می‌کنیم. مشخص است که نیاز زائران را پاسخ داده‌اند و ما در صحبت با زائران و همشهریان متوجه شدیم که از فضاسازی متفاوت نسبت به سال‌های قبل، راضی بودند و این شور و حضور نیز نمایانگر حماسه مهربانی‌ای است که شهرداری بنای آن را گذاشته است. هم به لحاظ فکری و هم محتوایی برنامه‌های خوش‌فکری در عرصه میدان شهدا در حال اجرا است و مشارکت در حوزه‌های خدماتی، فرهنگی و پاسخگویی به زائران به درستی انجام می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری مشهد تصریح کرد:مجموعه دستگاه‌های اجرایی شهرستان و از جمله شهرداری عضو این کمیته‌های تخصصی یازده‌گانه هستند. اولویت اول در این ایام امنیت و آرامش زائران است که تا امروز هیچ موضوع امنیتی که باعث نگرانی زائران و مردم مشهد باشد، نداشتیم. این مرهون تلاش دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و همکاری و کارهای شبانه‌روزی نیروی انتظامی به ویژه پلیس راه و راهور است که به لحاظ ترافیکی اقدامات موثری داشتند.

ریواده گفت:در حوزه بافت حرم نیز برای اینکه به زائران پاسخ دهیم، در حوزه خدماتی هم ستاد خدمات سفر در خیابان طبرسی مستقر است و هم بازرسی‌های زیادی از مجموعه اصناف و واحدهای خدماتی داریم. یکی دیگر از وظایف مهمی که امسال نسبت به گذشته ارتقا پیدا کرده، موضوع اسکان زائران و هدایت آن‌ها بود. بیش از ۴۲۰ مدرسه، بیش از ۵۰۰ موکب در شهر مشهد و بیش از ۲۰۰ موکب در طول مسیرهای اصلی آماده و تجهیز شده است.

وی گفت:این اقدامات بیشتر جنبه مردمی داشت و هماهنگی‌ها با دستگاه‌های اجرایی بود. امروز در این مکان به ویژه حضور کتاب و اقشار مختلف به ویژه کودکان و نوجوانان در حوزه فرهنگی مایه دلگرمی است. امیدواریم سال‌های آینده با برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر برنامه‌ها را انجام دهیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->