ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حفظ کادرفنی، بزرگترین دستاورد پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی

  • کد خبر: ۷۸۹۳۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
حفظ کادرفنی، بزرگترین دستاورد پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی
باشگاه پرسپولیس موفق شد اعضای کادرفنی تیم بزرگسالان خود را حفظ کند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، به غیر از فعالیت پرسپولیس در بازار نقل و انتقالات برای خرید و فروش بازیکنان، یکی از بزرگترین دستاورد های باشگاه پرسپولیس و یحیی گل محمدی در فصل نقل و انتقالات فعلی حفظ تمام اعضای کادر فنی بود.

 

یحیی گل محمدی به خوبی توانست اعضای کادر فنی خود را که با آنها به دو قهرمانی لیگ و یک فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده بود حفظ بکند و این یک امتیاز بزرگ برای گل محمدی و پرسپولیس است.

 

این اتفاق در شرایطی رخ داد که فدراسیون فوتبال به شدت دنبال این بود تا کریم باقری را به صورت تمام وقت به تیم ملی اضافه کند اما در نهایت قرار بر این شد که باقری همزمان با حضور در پرسپولیس در تیم ملی هم با شد. ضمن اینکه مهرداد خانبان آنالیزور پرسپولیس به همین شکل به عضویت تیم ملی درآمد.

 

از طرفی دیگر مظاهر رحیم پور،تیم آنالیز، حمید مطهری و داوود فنایی هم همچنان کنار گل‌محمدی ماندند تا کادر فنی مورد اعتماد یحیی گل محمدی حداقل برای یک فصل دیگر کنار او بمانند.

 

این در شرایطی است که اوضاع از این لحاظ در باشگاه رقیب یعنی استقلال کاملاً متفاوت است و فرهاد مجیدی چند نفر از همکاران خود را در کادر فنی از دست داده و عمل جایگزینی برای آنها تا الان پیدا نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->