آغاز اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: به دنبال لغو روادید بین ایران و عراق هستیم

  • کد خبر: ۷۹۱۴۵
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۵
امیرعبداللهیان: به دنبال لغو روادید بین ایران و عراق هستیم
وزیر امور خارجه با بیان این‌که به دنبال لغو روادید بین ایران و عراق هستیم، اعلام کرد که در مراسم اربعین امسال امکان اعزام میلیونی به خاطر شرایط کرونایی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با اشاره به گفت‌وگوهایش با مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در سفرش به بغداد گفت: در این گفتگو‌ها دو موضوع را مطرح کردم موضوع اول این‌که ایشان دستور لازم را بدهند که موضوع لغو روادید بین ایران و عراق را عملیاتی کنیم و بعد از این همه گفتگو از آن فاصله بگیریم و ایشان قول دادند که این موضوع را با نظر مثبت دنبال کند و تأکید کرد که خودم هم علاقه‌مند هستم این اتفاق بیفتد.

وی توضیح داد: ما لغو کلی روادید را نداشتیم در مقاطعی در ایام اربعین توافق می‌شد به این شکل عمل کنیم. موضوع لغو روادیدی که با عراق دنبال می‌کنیم صرفا برای اربعین نیست و فراتر از آن است.

وزیر خارجه بیان کرد: زحمات زیادی کشیده شده که برای مراسم اربعین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخشی از علاقه‌مندان بتوانند حضور پیدا کنند که راجع به این با آقای الکاظمی صحبت شد و ایشان قول دادند در ۴۸ ساعت آینده پاسخ امیدوار کننده‌ای را به آقای مسجدی سفیر ایران در بغداد بدهند و از من خواستند ۴۸ ساعت وقت بدهیم و امیدوارم این اتفاق خوب بیفتد.

امیرعبداللهیان یادآور شد: ان‌شاءالله بعد از این‌که این اتفاق افتاد مردم عزیزمان بدانند امکان این‌که به صورت میلیونی مثل سال‌های قبل سفر کنند به خاطر محدودیت‌های کرونایی وجود ندارد و قرار است ما ترتیبات خیلی خاصی را در داخل ایران اعمال کنیم که هم مشارکت در اربعین داشته باشیم و در عین حال تبعات غیرمطلوب در حوزه کنترل و مهار کرونا ان‌شاءالله رعایت شود.

حسین امیرعبداللهیان در اولین سفر خارجی‌اش پس از تصدی این سمت به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق ششم شهریور ماه به بغداد سفر و ضمن شرکت در این نشست با مقامات عراقی از جمله الکاظمی دیدار و گفتگو کرد.

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->