اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش‌سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی، ۶۰۰ سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟
سرخط خبرها

تیراندازی هوایی طالبان ۱۷ کشته و ۴۱ زخمی برجای گذاشت + فیلم

  • کد خبر: ۷۹۴۹۶
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
تیراندازی هوایی طالبان ۱۷ کشته و ۴۱ زخمی برجای گذاشت + فیلم
مسئولان بیمارستان ایمرجنسی کابل اعلام کردند که در نتیجه تیراندازی‌های شب گذشته ۱۷ تن کشته و ۴۱ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که اخبار ضدونقیض از سقوط پنجشیر توسط طالبان خبر می‌داد شب گذشته کابل شاهد شلیک تیر‌هایی از سوی طالبان بود.

 

شهروندان کابل از تیراندازی‌هایی در سطح این شهر خبر دادند که در نتیجه آن تعدادی کشته و زخمی شدند.

 

به گفته اورژانس بیمارستان کابل در نتیجه تیراندازی‌های شب گذشته ۱۷ تن کشته شده و ۴۱ تن دیگر نیز زخمی شدند.

 

اینجا ببینید:

 

اما ماجرای این تیراندازی‌ها از منابع مختلف عنوان شد که تاکنون هیچ کدام از آن‌ها تایید نشده است.

 

برخی اخبار غیررسمی از درگیری‌های شبکه حقانی و نیرو‌های ملابرادر در کابل خبر می‌داند؛ طبق اخبار تایید نشده کشمکش میان طالبان بر سر سهم‌گیری از قدرت آغاز شده است.

 

برخی منابع نیز اعلام کردند گروه حقانی علیه ملاهیبت‌الله کودتا کرده است. تیر‌های هوایی شلیک‌شده نیز از سوی گروه حقانی بوده است و گفته می‌شود ملابرادر و ملایعقوب کشته شده‌اند.

 

تیراندازی هواپی طالبان ۱۷ کشته و ۴۱ زخمی برجای گذاشت + فیلم

 

در حالی‌که رسانه‌های طالبان علت این تیراندازی‌ها را جشن سقوط پنجشیر اعلام می‌کردند برخی گزارش‌ها حاکی از حضور جنگنده‌های آمریکا بر فراز آسمان کابل و تیراندازی نافرجام نیرو‌های طالبان بود.

 

ملا محمد یعقوب عمر، عضو ارشد طالبان در پیامی صوتی به همه اعضای طالبان که تیراندازی می‌کردند هشدار داد که از این کار صرف نظر کنند.

 

وی شایعات مربوط به تصرف پنجشیر را بی اساس دانست و گفت که این موضوع واقعیت ندارد.

 

وی به همه مقامات نظامی و روسای پلیس هشدار داد که اگر دوباره در کابل تیراندازی شود مطابق قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

 

در همین حال «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز در پیامی از اعضای این گروه خواست تا از تیراندازی خودداری کنند.

 

تاکنون علت تیراندازی‌های شب گذشته کابل از سوی طالبان مشخص نشده، اما به کفته منابع این شلیک‌ها مربوط به سقوط پنجشیر و یا شادی‌های پس از تسلط طالبان کابل نبوده است.

 

تیراندازی هواپی طالبان ۱۷ کشته و ۴۱ زخمی برجای گذاشت + فیلم

 

در همین حال برخی گمانه‌زنی‌ها از اختلافات طالبان بر سر اعلام تشکیل دولت جدید افغانستان حکایت دارند، به‌طوری که پس از گذشته چندین هفته، اما طالبان دولت جدید را اعلام نکرده و با چالش‌هایی مواجه شده است.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->